Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mini.Me
    20. Studeni 2017. 15:24

Hej! Evo i mi smo novi! Ukratko imam vec prvu bebicu koja je sad 11mj. I evo malo smo se pozurili i evo vjerojatno i druga na putu! Za prvu smo dugo cekali, 2 i pol godine! Djecak mamin ❤ a sad za drugo samo 2 mj.onak, u soku sam jos hehe..mjerila sam bazalnu, visoka je jos uvjek a po ciklusima kak su mi bili sad poslje trudnoce (zadnja tri na 35 dana) jucer mi M trebala doc i nema je i 3 pozitivna testa! Narucena ginekologu i sad nestrpljivo cekam! Samo se nadam da uspijemo nesto vidjet jer po zm tad na pregledu budemo bili 6tj.i 4 dana a po ovulaciji 4tj.i 1 dan.. :) ❤ jedva cekam 😍😍

• AndrijaPandrija89
    20. Studeni 2017. 15:40

Mini.Me

Hej! Evo i mi smo novi! Ukratko imam vec prvu bebicu koja je sad 11mj. I evo malo smo se pozurili i evo vjerojatno i druga na putu! Za prvu smo dugo cekali, 2 i pol godine! Djecak mamin ❤ a sad za drugo samo 2 mj.onak, u soku sam jos hehe..mjerila sam bazalnu, visoka je jos uvjek a po ciklusima kak su mi bili sad poslje trudnoce (zadnja tri na 35 dana) jucer mi M trebala doc i nema je i 3 pozitivna testa! Narucena ginekologu i sad nestrpljivo cekam! Samo se nadam da uspijemo nesto vidjet jer po zm tad na pregledu budemo bili 6tj.i 4 dana a po ovulaciji 4tj.i 1 dan.. :) ❤ jedva cekam 😍😍

O super, nisam jedina... 😂 i ja imam deckica i isto sam bila u soku kad sam saznala za drugu trudnocu, ali sam se sad vec navikla i bas se veselim. Ja sam isla na uzv sa 7 tjedana i culo se srceko.

20. Studeni 2017. 15:46

Mini.Me

Super cure, ma neka djece ..čestitam i dobrodošla nam

ivymicek
    20. Studeni 2017. 18:13

AndrijaPandrija89

Mini.Me

O super, nisam jedina… 😂 i ja imam deckica i isto sam bila u soku kad sam saznala za drugu trudnocu, ali sam se sad vec navikla i bas se veselim. Ja sam isla na uzv sa 7 tjedana i culo se srceko.

Dobro došle i čestitke!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tea👶
    20. Studeni 2017. 18:19

Dobrodoslee 😍😍😍😍😍😍

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

_svjesna
    20. Studeni 2017. 18:46

Drage moje, evo pridruzujem vam se :)
    Naime, trudna sam 6 sedmica. Ciklusi su mi neredovni, ne znam kada je bila ovulacija tako da je doktorica na osnovu ultrazvuka odredila trudnocu. Na prvom uzv prije 14 dana nije vidjela plod samo gestacijsku vrecicu jer je bilo jako rano te je preptostavila da je to tek 4-5 tjedana. Danas sam isla na novi ultrazvuk, plod se lijepo i uredno vidio, CRL je 6.6mm, uzv pokazuje trudnocu od 6 sedmica i 3 dana. Medjutim, doktorica je rekla da ne cuje otkucaje srca te je rekla da dodjem za 7 dana. Pomalo se brinem iako znam da je trudnoca jos mala i da ima sanse da srce prokuca. Kakva su vasa iskustva? U kojem tjednu ste cule otkucaje srca, imam li razloga za brigu? Inace ja se super osjecam, nemam mucnine.

• AndrijaPandrija89
    20. Studeni 2017. 19:08

_svjesna

Naime, trudna sam 6 sedmica. Ciklusi su mi neredovni, ne znam kada je bila ovulacija tako da je doktorica na osnovu ultrazvuka odredila trudnocu. Na prvom uzv prije 14 dana nije vidjela plod samo gestacijsku vrecicu jer je bilo jako rano te je preptostavila da je to tek 4-5 tjedana. Danas sam isla na novi ultrazvuk, plod se lijepo i uredno vidio, CRL je 6.6mm, uzv pokazuje trudnocu od 6 sedmica i 3 dana. Medjutim, doktorica je rekla da ne cuje otkucaje srca te je rekla da dodjem za 7 dana. Pomalo se brinem iako znam da je trudnoca jos mala i da ima sanse da srce prokuca. Kakva su vasa iskustva? U kojem tjednu ste cule otkucaje srca, imam li razloga za brigu? Inace ja se super osjecam, nemam mucnine.

U prvoj trudnoci se culo sa 6+3, a sada sa 7 tjedana. Kad sam se narucivala za pregled, sestra je rekla da inace narucuje na prvi pregled s osam tjedana jer se tada cuje srce. Mislim da do osmog tjedna nemas razloga za brigu.

_svjesna
    20. Studeni 2017. 19:25

AndrijaPandrija89

_svjesna

U prvoj trudnoci se culo sa 6+3, a sada sa 7 tjedana. Kad sam se narucivala za pregled, sestra je rekla da inace narucuje na prvi pregled s osam tjedana jer se tada cuje srce. Mislim da do osmog tjedna nemas razloga za brigu.

Hvala ti draga na informacijama nadam se pozitivnom.

20. Studeni 2017. 19:37

Sta se tice komplikacija 1.12.idem da mi otvori nakon sta godišnji ispucam pa ne znam koja ce biti dijagnoza jer me sam vec htio poslat radi posla.pregled imam 11.12.pocela sam jesti,pi pi cesce ali po noci slabo spavam i rano ustajem,ali odmorna

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Tea👶
    20. Studeni 2017. 20:55

Svjesna dobrodosla, na pregledu 8+2 sam cula otkucaje. Sa 6 tj smo vidjeli cirkulaciju, ali nije palio zvuk otkucaja. Bit ce to dobro 😊

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.