Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    21. Studeni 2017. 09:57

Koliko još moraš čekati? Jesi li na bolovanju ili radiš? 

Znam, puno ispitujem. Možda da sada odmaraš da smanjiš rizike. Ili čak obavi betu privatno ako ikako možeš, da te barem to smiri. 
    Držim ti fige da idući UZV bude vrhunski i da sve bude ok. 

27.6. 💙

• simpaticna
    21. Studeni 2017. 10:19

HappySeal

Koliko još moraš čekati? Jesi li na bolovanju ili radiš?

Znam, puno ispitujem. Možda da sada odmaraš da smanjiš rizike. Ili čak obavi betu privatno ako ikako možeš, da te barem to smiri.
    Držim ti fige da idući UZV bude vrhunski i da sve bude ok.

Hvala ti...Ma samo pitaj, mozda ce pomoci i drugima ako se nedaj Boze nadju u istoj situaciji... Sad je pocelo jace krvarenje, menstrualno...Tako da... Radim, kontrola je u petak na uzv u bolnici...Vidjet cemo za tri dana... Novim curama zelim dobrodoslicu i ne brinite, nemojte prerano na preglede da se ne stresirate bzvz...

HappySeal
    21. Studeni 2017. 10:21

Stvarno se nadam da će sve biti ok... 

27.6. 💙

ivymicek
    21. Studeni 2017. 10:26

simpaticna

Status quo…Cekam tu kontrolu..Imam smedji iscjedak, ujutro obilniji nakon budjenja, kroz dan na papiru tragovi…Nista obilnije, samo ujutro me sokira malo obilnije. Jucer sam opet popiskila test ,odmah je jako izbacio dvije crte, znaci da bete jos ima dosta pa se nadam. Citala sam dosta ove dane iskustva drugih, nekima je i tek s 10 tjedana bilo vidljivo sve i nekima na uzv pred kiretazu… Koma, uzas..Trudna sam, a ne znam jesam li….Nema gore…

Nema gore, ali nada zadnja umire! Ja ti šaljem pozitivne vibre i nadu da će na kraju ipak sve biti super! Drži se!!!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

21. Studeni 2017. 10:29

Samo nemoj gubiti nadu

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Honey
    21. Studeni 2017. 11:15

Simpaticna, ne kužim samo zašto ti nisu dali duphaston ili nešto... Drž se i budi dobro.
    Nove cure dobro došle!!! Stare cure, hehe, nek Vas mučnine čim prije puste! Evo ja jučer otkazala pregled kod soc. za danas i otkazala krv za probir. Tako da sad čekam pregled 1.12., a 29.11. ponavljam briseve privat i urinokulturu.

• Jana
    21. Studeni 2017. 11:43

Simpatična samo hrabro,držim palceve 
    Cure moje ja od ove mučnine umirem, dajte par savjeta ili kakvo iskustvo što vam je pomagalo.. Da barem mogu povratiti,mislim da bi mi bilo lakše.. 
    Kakve ste s pregledima ove dane? Ja imam u petak prvi pregled kada ću biti 6+2..nadam se da će se moći vidjeti 

Honey
    21. Studeni 2017. 11:46

Jana meni kefir, slanci (općenito tjestasto), bademi i povišeni ležeći položaj... proći će  Vode puno, ali u malim gutljajima češće, ne naglo...

ivymicek
    21. Studeni 2017. 11:50

Honey

Simpaticna, ne kužim samo zašto ti nisu dali duphaston ili nešto… Drž se i budi dobro.
    Nove cure dobro došle!!! Stare cure, hehe, nek Vas mučnine čim prije puste! Evo ja jučer otkazala pregled kod soc. za danas i otkazala krv za probir. Tako da sad čekam pregled 1.12., a 29.11. ponavljam briseve privat i urinokulturu.

Ajme honey ja nebih mogla otkazati uzv jer ga ne mogu dočekati 😂. No vjerujem da nije do uzv nego do doktora. 

Mi nećemo raditi kombinirani nego samo mjeriti nuhalni nabor i pogledati nosnu kost.

Što ti nije valjalo s brisevima/urinokulturom? Zaboravljam, oprosti 😉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tea👶
    21. Studeni 2017. 11:51

Simpaticna drzi se draga, ne gubi nadu.

Meni i dalje nista od klasicnih mucnina, jedino sam izasla iz auta jutros i imala refleks povracanja 😷
    Poslije dorucka osjecaj rupe u zelucu, ko da se ne mogu zasitit, mrzim to hahah
    Kako stojite s kilazom? Koliko ste dobile...mene to brine, ja sam na +3.5, s tim da zbog prestanka pusenja i vjerujem same trudnoce, imam uzasno usporenu probavu. I dalje stanem u 36 i S bez problema, ali vaga prica svoju pricu. 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.