Hvala zene, super ste mi to pojasnile. I ja bi samo uzv, cisto informativno jer i da bude ne daj Boze nesto, ne mislim pobacit. Dosta njih sam sam cula da govor3 da je nepotreban test. Budemo vidjeli hoce li uopce predlozit gin.
Kako ste inace danas? Ja sam i dalje umorna, bas me uhvatilo zadnja dva dana 😂
Prehlada mi popušta a i na čuvanju sam pa moram priznati imam malo više energije nego onda kada sam radila.
Ena31 ne znam kako izdržiš?!
Mi žene smo najjače, sve možemo
Mi smo jake ali ti si zmajica. Ja obavila shopping, stavila dva puta masinu prat i na pola skuhala rucak za sutra i spremna sam za horizontalu
27.6. 💙
Super za ligament, jedina situacija u kojoj nije cudno da ti je drago sto je ligament 😂
Ena svaka cast, ja sam s dragim otisla na posao neki dan, on je privatnik, ja honorarno radim kao asistent na fakultetu s obzirom da sam tek zavrsila faks pa mi je za pocetak super dosla ta ponuda uz trudnocu. Uglavnom umrla sam. Kad ja ne mogu porucat kako treba ja sam tako nervozna i ljuta, bas je reko MM da je bilo bolje prije kad se generalno radilo dvokratno. Popodne su svi doma na objedu i odmoru. Ovako je koma, jos 10 sati radit. Skidam ti kapu stvarno.😨
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Rucala i dva sata spavanja,neprocjenjivo
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
I mi rucali i evo taman stavila prvu turu suda prat i izvalila se opet hahah. Na DIVA kanalu imaju bozicne filmove ako vam nije prerano za njih 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Zbilja nam je tesko hahaha
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
I mi rucali i evo taman stavila prvu turu suda prat i izvalila se opet hahah. Na DIVA kanalu imaju bozicne filmove ako vam nije prerano za njih 😂
Nikad nike prerano za bozicen filmove 😄
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Slazem se! 😂
Sta je danas neka teska fjaka kad smo ovako slabo aktivne bile 😂😂
Jeste li osjecali slabi pritisak u trbuhu i bol u krizima na kraju 9.tj? Traje po par minuta.
Vjerujem da je od pomicanja organa, nego da vidim ima li jos koja samnom.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji