Simpatična samo hrabro,držim palceve
Cure moje ja od ove mučnine umirem, dajte par savjeta ili kakvo iskustvo što vam je pomagalo.. Da barem mogu povratiti,mislim da bi mi bilo lakše..
Kakve ste s pregledima ove dane? Ja imam u petak prvi pregled kada ću biti 6+2..nadam se da će se moći vidjeti
Hi hi hi prvi pregled! Ma bude se vidjelo, samo hrabro.
Moj pregled je tek za tjedan dana tada ćemo biti 11+4.
Ne znam kako vama ali meni dani prolaze puževim korakom.
Nisam imala mučnine ali bez mineralne ne mogu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Meni predvečer zna muka biti jos uvijek i da nema mineralne živjeti ne bi mogla,spas
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Simpaticna drzi se draga, ne gubi nadu.
Meni i dalje nista od klasicnih mucnina, jedino sam izasla iz auta jutros i imala refleks povracanja 😷
Poslije dorucka osjecaj rupe u zelucu, ko da se ne mogu zasitit, mrzim to hahah
Kako stojite s kilazom? Koliko ste dobile…mene to brine, ja sam na +3.5, s tim da zbog prestanka pusenja i vjerujem same trudnoce, imam uzasno usporenu probavu. I dalje stanem u 36 i S bez problema, ali vaga prica svoju pricu.
I ja sam na +3,u 36 i dalje stanem,kak ti je s obzirom da si prestala pusit,krize imas?ja jos uvijek zapalim kad zelja dode,makar sam drastično smanjila
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Nego zene.. :) Koji ste tjedan trudne? Dali vam je prva il druga il vec..trudnoca? S koliko tjedana ste radile prvi UZV i kako se vidjelo? :) :*
Simpatična samo hrabro,držim palceve
Cure moje ja od ove mučnine umirem, dajte par savjeta ili kakvo iskustvo što vam je pomagalo.. Da barem mogu povratiti,mislim da bi mi bilo lakše..
Kakve ste s pregledima ove dane? Ja imam u petak prvi pregled kada ću biti 6+2..nadam se da će se moći vidjeti
Jučer rekordnih 6 puta jer se poklopilo s migrenom. Ujutro obavezno imam riganje na prazno koje završava tako da sam si rekla da kad uđe u pubertet i napije se prvi put do povraćanja, da ću uć u kupaonu, sjest na kadu, smijat se i govorit "rigaj, rigaj, tako sam i ja s tobom"
Jedi jednostavne ugljikohidrate. Meni pašu štapići i jogurt. Paše mi i sladoled. Ništa jako mirisno, toplo, jušno... Popij si mentu da smiri malo želudac i to je to... Nema baš koristi posebno ako ti je mučnina na prazno.
27.6. 💙
Kako stojite s kilazom? Koliko ste dobile…mene to brine, ja sam na +3.5, s tim da zbog prestanka pusenja i vjerujem same trudnoce, imam uzasno usporenu probavu. I dalje stanem u 36 i S bez problema, ali vaga prica svoju pricu.
Sinoć sam bila 65.7, a prije trudnoće sam bila oko 64.5. Na službenom vaganju sam bila 65 s cipelama, tako da se stalno vrtim oko te brojke. Ali ja povraćam, pa nisam možda mjerilo.
Jučer sam hodala po uredu otkopčanih hlača. Izvukla sam bluzu da pokrije gumbe. Stoje super i dalje, ali ne mogu sjedenje u njima nikako.
27.6. 💙
Nego zene.. :) Koji ste tjedan trudne? Dali vam je prva il druga il vec..trudnoca? S koliko tjedana ste radile prvi UZV i kako se vidjelo? :) :*
Ja sam 10+4.
Prvi put sam išla sa 6+6 ali je ovulacija kasnila pa sam zapravo došla sa 5+6. Vidjela se gestacijska + zumančana+ plod i cirkulacija. Otkucaje sam vidjela tek na sljedećem pregledu.
Ovo mi je treća trudnoća. Već imam dječaka (5g) i djevojčicu (3g)
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Simpaticna drzi se draga, ne gubi nadu.
Meni i dalje nista od klasicnih mucnina, jedino sam izasla iz auta jutros i imala refleks povracanja 😷
Poslije dorucka osjecaj rupe u zelucu, ko da se ne mogu zasitit, mrzim to hahah
Ja sam tu negdje sa kilažom ali rekla bih da sam dobila 1 kg. Ja isto stanem u svoje stare hlače no moraju biti višeg struka inače me stišće. Morala sam paziti što jedem jer sam ponavljala GUK. Nisam otišla natašte pa mi je bio 6.3. sada je 4.7 pa je apetit odmah veći. Vidjet ćemo kako će biti sljedeći na kontroli 😎.
U prvoj T sam dobila 18 kg a u 2 T 11 još mi je kojih 5 kg iz obje ostalo 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivymicek super :D nadam se da cu i ja vidjeti sto vise na prvom uzvu :D dvoje djecice, super, stize im pojacanje :D
Ivymicek super :D nadam se da cu i ja vidjeti sto vise na prvom uzvu :D dvoje djecice, super, stize im pojacanje :D
Hi hi hi da. Iako ima dana kada im je to super. Ali neki dan mi je sin rekao mama ja neću bebu, beba plače, možeš je vratiti 😂.
Što kasnije ideš na uzv to je veća mogučnost da će se više i vidjeti. Ali vjerujem da će sve biti ok i da ćeš puno vidjeti 😄
Moji ciklusi su 35+ tako da je bila i očekivana kasna ovulacija osnosno manja trudnoća po uzv nego po zadnjem danu menstruacije.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji