Ivymicek hehhe djecica :D ma i meni su bili ciklusi 35 dana sad dok se jos nisu ustabilili skroz poslje trudnoce (beba 11mj) , a 18 dan ciklusa mi bila ovulacija ( bazalnu temp.mjerila pa znam), pa sad cemo vidjet.. u prvoj trudnoci sam isla sa 9tt pa se ono bas lijepo vidjelo, pa sad razmisljam kak ce sad bit ovako rano..hehe.. nadam se da bude sve oke :)
Jama lakse mi je oko kg sada. Pa evo super mi je. Inace pusim predugi za svoje godine. 10 godina pusim, i nemam ti uopce krize. Ako mi se zareda da ne idem na wc par dana, zapalim samo da uzmem 2 dima i to je to 😂😂😂 ali evo jako rijetko. Vec mj dana mi je otvorena kutija, fale 3 cigarete.
Happyseal e ja ni jednom nisam povracala, tako da je i ocekivano da se ne vrtim nego samo idem hahaha😨
Ivymicek pa to je super, dobila si zdrave kile, ja imam neki strah da cu se natovit. Mala sam, 165cm, a prima mi se casa vode 😂 nadam se da cu dobro proc
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Btw, ovih 10 tjedana mi je proletilo ono ekspresno! 1/4 rijesena 😨
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ivymicek hehhe djecica :D ma i meni su bili ciklusi 35 dana sad dok se jos nisu ustabilili skroz poslje trudnoce (beba 11mj) , a 18 dan ciklusa mi bila ovulacija ( bazalnu temp.mjerila pa znam), pa sad cemo vidjet.. u prvoj trudnoci sam isla sa 9tt pa se ono bas lijepo vidjelo, pa sad razmisljam kak ce sad bit ovako rano..hehe.. nadam se da bude sve oke :)
Bit će sve ok. Ne brini.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Btw, ovih 10 tjedana mi je proletilo ono ekspresno! 1/4 rijesena 😨
Meni sve nekako sporo i polako 😂.
I ja sam sitna ali kak dođu tak i odu 😂 samo puno sporije.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Uf cure mene ubila mucnina jucer i danas, jutros sam dusu ispustila i ostatak dana prelezala. Kao, mucnine su dobar znak. Cega? Da cu umrijeti?? 😁😁😁
E da, tako da se ne bi iznenadila da mi se smanjila kilaza jer mi je muka od svega, ni vodu ne mogu piti. Jedino caj jos podnosim.
Ja sam imala mucnine nekih tjedan dana, cak sam se nadala da cu malo povracat da mi se ne nakupi kila odmah na pocetku 😂😂😂, ali nista od toga... za sad sam na +1... u prvoj trudnoci sam dobila 16 i nadam se da necu i sad toliko natuc.
Opet ste se raspisale 😀
Dobro dosle nove trudnice ☺
Mene je prosao onaj pocetni stalni umor,sad priko dana uopce nikako ni ne legnem,sta proslih tjedana nisam mogla ni zamislit.
Apetit mi se i dalje ne smanjuje,bila sam koji dan pazila,ali evo sad opet mlatim po slatkome 😜 Trenutno sam na +4...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Uf cure mene ubila mucnina jucer i danas, jutros sam dusu ispustila i ostatak dana prelezala. Kao, mucnine su dobar znak. Cega? Da cu umrijeti?? 😁😁😁
Ma nećeš umrijeti 😂😂😂 ali vjerujem da ti je koma... Još malo i prestati će a onda će te mučiti kada ću prestati jesti 😂😂😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji