Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    20. Studeni 2017. 21:14

Svjesna meni je bilo isto kao i TeaC, vjeruj da će sve biti ok. Samo hrabro i dobro došla!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

_svjesna
    20. Studeni 2017. 21:25

Hvala vam mnogo.
    Nekako je covjeku tesko da o tome ne razmišlja sto je sasvim prirodno ali nekako ovu sedmicu moram izdrzati do sljedećeg uzv. Citam na forumu da bi za velicinu ploda od 6,6mm trebala postojati srcana radnja ali vjerujem da je opet sve individualno. Svakako se javljam sa informacijama :)

Ana_Marija_2019
    20. Studeni 2017. 22:25

Ja sam bila na prvom pregledu sa 7 tjedana i vec se culo srce. Prije toga su mi bili rekli da postoji sansa da se ne cuje.
    Inace, mislila sam kako nemam nikakvih simptoma i nije mi muka, a sad povlacim sve sto sam rekla! Zadnjih par dana mi se pola hrane gadi i muka mi je vecinu dana. Uf.

ivymicek
    21. Studeni 2017. 07:38

Jessy2009

Ja sam bila na prvom pregledu sa 7 tjedana i vec se culo srce. Prije toga su mi bili rekli da postoji sansa da se ne cuje.
    Inace, mislila sam kako nemam nikakvih simptoma i nije mi muka, a sad povlacim sve sto sam rekla! Zadnjih par dana mi se pola hrane gadi i muka mi je vecinu dana. Uf.

Uf Jessy držim fige da brzo prođe... 

Dobro jutro!

Ja prijavljujem povecanje energije od jučer. Kako je netko napisao nisam vise trut kojem se ništa neda i samo leži na krevetu.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    21. Studeni 2017. 08:25

Ja sam u prvoj trudnoći bila na uzv sa 5+6, sad u ovoj sa 5+3 I nije se vidjelo srce, naručio me doktor za dva tjedna kad ću biti 7+3 I tad očekujemo rad srca, u prvoj trudnoći je isto tako bilo sa 7+6.

Meni je ova trudnoća totalno drugačija od prve, u orvoj sam od simptoma imala samo umor I to da mi M ne dolazi. U ovoj me prsa, pogotovo bradavice bole da ih ne smijem ni pogledati, kamoli dodirnuti, jedva čekam doći doma s posla I skinuti grudnjak.

• simpaticna
    21. Studeni 2017. 08:45

Jutro :) evo me malo k vama...bas mi nedostajete....

HappySeal
    21. Studeni 2017. 09:11

Simpaticna, ima li kakvih vijesti? 

27.6. 💙

• simpaticna
    21. Studeni 2017. 09:30

Status quo...Cekam tu kontrolu..Imam smedji iscjedak, ujutro obilniji nakon budjenja,  kroz dan na papiru tragovi...Nista obilnije, samo ujutro me sokira malo obilnije. Jucer sam opet popiskila test ,odmah je jako izbacio dvije crte, znaci da bete jos ima dosta pa se nadam. Citala sam dosta ove dane iskustva drugih, nekima je i tek s 10 tjedana bilo vidljivo sve i nekima na uzv pred kiretazu... Koma, uzas..Trudna sam, a ne znam jesam li....Nema gore...

Tinchyca
    21. Studeni 2017. 09:40

Simpatična jel te poslala vaditi betu 2 puta da vidi jel se pravilno dupla? To je jedan od dobrih pokazatelja pravilne trudnoće

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• simpaticna
    21. Studeni 2017. 09:42

Tinchyca

Simpatična jel te poslala vaditi betu 2 puta da vidi jel se pravilno dupla? To je jedan od dobrih pokazatelja pravilne trudnoće

Ne...Uopce u ovoj T nisam vadila betu... moj gin me odman na uzv da potvrdi T i kaze, tu je, cestitam...sa 4w plus nesto sitno... Ni u bolnici nisu slali, samo UZV i cekanje tih 7-10 dana do novog UZV-a i hoce li se pokrenuti jace krvarenje i oznaciti pocetak kraja....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.