Svjesna meni je bilo isto kao i TeaC, vjeruj da će sve biti ok. Samo hrabro i dobro došla!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala vam mnogo.
Nekako je covjeku tesko da o tome ne razmišlja sto je sasvim prirodno ali nekako ovu sedmicu moram izdrzati do sljedećeg uzv. Citam na forumu da bi za velicinu ploda od 6,6mm trebala postojati srcana radnja ali vjerujem da je opet sve individualno. Svakako se javljam sa informacijama :)
Ja sam bila na prvom pregledu sa 7 tjedana i vec se culo srce. Prije toga su mi bili rekli da postoji sansa da se ne cuje.
Inace, mislila sam kako nemam nikakvih simptoma i nije mi muka, a sad povlacim sve sto sam rekla! Zadnjih par dana mi se pola hrane gadi i muka mi je vecinu dana. Uf.
Ja sam bila na prvom pregledu sa 7 tjedana i vec se culo srce. Prije toga su mi bili rekli da postoji sansa da se ne cuje.
Inace, mislila sam kako nemam nikakvih simptoma i nije mi muka, a sad povlacim sve sto sam rekla! Zadnjih par dana mi se pola hrane gadi i muka mi je vecinu dana. Uf.
Uf Jessy držim fige da brzo prođe...
Dobro jutro!
Ja prijavljujem povecanje energije od jučer. Kako je netko napisao nisam vise trut kojem se ništa neda i samo leži na krevetu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja sam u prvoj trudnoći bila na uzv sa 5+6, sad u ovoj sa 5+3 I nije se vidjelo srce, naručio me doktor za dva tjedna kad ću biti 7+3 I tad očekujemo rad srca, u prvoj trudnoći je isto tako bilo sa 7+6.
Meni je ova trudnoća totalno drugačija od prve, u orvoj sam od simptoma imala samo umor I to da mi M ne dolazi. U ovoj me prsa, pogotovo bradavice bole da ih ne smijem ni pogledati, kamoli dodirnuti, jedva čekam doći doma s posla I skinuti grudnjak.
Status quo...Cekam tu kontrolu..Imam smedji iscjedak, ujutro obilniji nakon budjenja, kroz dan na papiru tragovi...Nista obilnije, samo ujutro me sokira malo obilnije. Jucer sam opet popiskila test ,odmah je jako izbacio dvije crte, znaci da bete jos ima dosta pa se nadam. Citala sam dosta ove dane iskustva drugih, nekima je i tek s 10 tjedana bilo vidljivo sve i nekima na uzv pred kiretazu... Koma, uzas..Trudna sam, a ne znam jesam li....Nema gore...
Simpatična jel te poslala vaditi betu 2 puta da vidi jel se pravilno dupla? To je jedan od dobrih pokazatelja pravilne trudnoće
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Simpatična jel te poslala vaditi betu 2 puta da vidi jel se pravilno dupla? To je jedan od dobrih pokazatelja pravilne trudnoće
Ne...Uopce u ovoj T nisam vadila betu... moj gin me odman na uzv da potvrdi T i kaze, tu je, cestitam...sa 4w plus nesto sitno... Ni u bolnici nisu slali, samo UZV i cekanje tih 7-10 dana do novog UZV-a i hoce li se pokrenuti jace krvarenje i oznaciti pocetak kraja....
Sortiraj odgovore
Najstariji