Evo mene je sad tako nesto probolo s lijeve strane i takav pritisak u trbuhu da sam odmah legla
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Slazem se! 😂
Sta je danas neka teska fjaka kad smo ovako slabo aktivne bile 😂😂
Jeste li osjecali slabi pritisak u trbuhu i bol u krizima na kraju 9.tj? Traje po par minuta.
Vjerujem da je od pomicanja organa, nego da vidim ima li jos koja samnom
Joooj nemoj da krenem.
Ako me ne bole leda (stvarno su me boljela krajem 9 tj), onda me zateže u trbuhu pa od zatezanja idem stalno piškiti.
Ako me to ne muci muci me što malo imam malo nemam vaginalni iscjedak a kao trebala bih ga imati?!?!. Kad ga nemam cicke me bole kad ga imam cicke me ne bole.
Ako me ništa ne boli razmišljam zašto me ništa ne boli.
Ugl teško meni samnom 😂...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Kada tko ide na pregled? Ja tek za tjedan dana.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Kada tko ide na pregled? Ja tek za tjedan dana.
Ivy ja idem isto za tjedan dana, točnije 30.tog. i imam osjećaj da se neću moći strpiti do onda.
Isto tako, kada dode dan pregleda sve mi je super. Ali kada znam da idem na kontrolu za 3-4 tj nikako docekat 🤔
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Tek 19.12. idem raditi briseve i onda UZV nakon toga.
Trudnoća me kažnjava... koliko mi je za vikend bilo super i bez mučnina, toliko danas ne mogu pogledati ništa od hrane. OD jutra tri puta grlila školjku natašte. Užas.
I javila se migrena. Što ono trudnice smiju uzimati za glavu?
27.6. 💙
Ja bih trebala urinokulturu raditi i sad sam na sto muka jer treba biti prvi jutarnji mlaz, a dizem se po noci hrpu puta. Kako ste vi to rijesile?
A da ne pricam da mi je teta u apoteci dala onu usku bocicu, kao epruvetu - pa kako oni misle da cu ja to naciljati??
Jutro cure!!!
Za glavobolju samo paracetamol...ja kombiniram magnezij i lekadol i pomogne!!!
A šta se tiće pregleda tek 1.12. jako sam nestrpljiva,nešt je i spominjala da će me na komlikacije tada ,tako da...vidjet ćemo što će sve biti
E tako je mene malo probolo sinoc. Jutros samo ko da je u slabom grcu. Rekla mi je prijateljica, koje je trudna 20 tjedana, da je i njoj tako bilo, vjerojatno osjecamo sirenje maternice. Leda me jos ne bole jako, samo me nekad malo zategnu. Mislim da iscjedak ne moras nuzno vidjet na rublju/ulosku. Mene su napokon maaalo popustili bolovi u cicama. Vise nisu ko kamen 😂
.
Moj iduci pregled je 8.12., daleko je to 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ja bih trebala urinokulturu raditi i sad sam na sto muka jer treba biti prvi jutarnji mlaz, a dizem se po noci hrpu puta. Kako ste vi to rijesile?
A da ne pricam da mi je teta u apoteci dala onu usku bocicu, kao epruvetu - pa kako oni misle da cu ja to naciljati??
Treba biti drugi jutarnji mlaz. Imaš cijeli niz uputa za tu urinokulturu. Ovdje je jako dobro opisano (i da, komplicirano je. Ja sam u 6 ujutro proklinjala sve ikad). https://www.synlab.hr/urinokultura-urin-bakterioloski/
Odi u drugu apoteku i kupi si normalnu širu posudicu/staklenku. Lakše je, a prihvaćaju i to (barem gdje sam ja bila, na Baruna Filipovića u ZG). Ne bi se patila za te 4 kune.
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji