Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Studeni 2017. 11:26

HappySeal

Tek 19.12. idem raditibriseve i ondaUZV nakon toga.

Trudnoća me kažnjava… koliko mi je za vikend bilo super i bez mučnina, toliko danas ne mogu pogledati ništa od hrane. OD jutra tri puta grlila školjku natašte. Užas.

I javila se migrena. Što ono trudnice smiju uzimati za glavu?

Ajooj draga..žao mi je..al eto da te utješim, nebi to trebalo dugo trajati...kažu da se to smiri od 12og tjedna...ja da nemam trbuh i još samo blage mučnine s ponekim grljenjem školjke nebi ni znala da sam trudna. Al tako mi je tek tjedan dana, prije bilo teže... Drži se...ja idem sutra na kontrolu popodne, jedva čekam😀

Ana_Marija_2019
    20. Studeni 2017. 12:00

Cure koje ste na komplikacijama ili idete uskoro, koji vam je nalaz? Vjerujem da ima ginekologa koji otvaraju komplikacije i na lijepe oci, a ova moja nece ni uz dijagnozu. Doduse, ja bih probala izdrzati do Nove ako se ne pogorsa, ali me strah da mi ova nece htjeti otvoriti bolovanje.

20. Studeni 2017. 12:17

Jessy2009

Cure koje ste na komplikacijama ili idete uskoro, koji vam je nalaz? Vjerujem da ima ginekologa koji otvaraju komplikacije i na lijepe oci, a ova moja nece ni uz dijagnozu. Doduse, ja bih probala izdrzati do Nove ako se ne pogorsa, ali me strah da mi ova nece htjeti otvoriti bolovanje.

Da..poznato mi je..javim ti sutra kad vidim kak će i dal će mi htjeti dati...

20. Studeni 2017. 12:19

Ena31

Jessy2009

Da..poznato mi je..javim ti sutra kad vidim kak će i dal će mi htjeti dati…

A stvarno mi je postalo teško više odradit..pogotovo vikendom kad je gužva a nema ko...

Confused
    20. Studeni 2017. 12:37

Jessy2009

Meni pise da imam mucnine,a radila sam u fast foodu,tako da to je razlog komplikacija

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    20. Studeni 2017. 12:58

Doktor (privatni) i ja smo se dogovorili za komplikacije. A kako moja soc dok poznaje mog priv dok nije bilo nekih problema. 
    Na dan otvaranja komplikacija pojavilo se i malo krvi u iscjetku pa mi je to dijagnnoza.

Iako radim uredski posao nije neki problem raditi no sigurnija sam doma. .
    Ali ne znam kako se doktori usude ostaviti trudnicu u radu pogotovo ako ima komplicirano radno mjesto, radne vikende te svašta nešto.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• AndrijaPandrija89
    20. Studeni 2017. 13:35

Pozdrav, evo i mene 😊. Trudna sam tocno 9 tjedana.. Imam bebicu od skoro 10 mjeseci. Jos uvijek sam na porodiljnom. 😂 Malo smo ubrzali s jos jednom bebom, ali nekako se tjesim da cu bar sve znat. 

ivymicek
    20. Studeni 2017. 13:37

AndrijaPandrija89

Pozdrav, evo i mene 😊. Trudna sam tocno 9 tjedana.. Imam bebicu od skoro 10 mjeseci. Jos uvijek sam na porodiljnom. 😂 Malo smo ubrzali s jos jednom bebom, ali nekako se tjesim da cu bar sve znat.

Dobrodošla!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

HappySeal
    20. Studeni 2017. 14:17

Opa AndrijaPandrija! Čestitam! 

I dobro nam došla. 

27.6. 💙

20. Studeni 2017. 14:51

AndrijaPandrija89

Čestitam i dobro došla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.