Od sve hrane koja mi se mogla zgaditi, meni su se zgadile kokice 😂😂😂
Prije smo ih stalno jeli uz filmove!
Ajme meni, ja jucer bila u kinu i nalupala se kokica, usred filma sam trcala na wc jer sam mislila da cu povratit, na kraju jos gore, samo refleks bez produkta pa sam se umorila od piganja. A tako su mi pasale onako slane lijepe. Popizdila sam 😂 sad me strah jest ih, valjda su mi bile premasne, u cinestaru stavljaju tonu onog palminog ulja 😢
Ja danas cijeli dan spavam, cim sam se probudila sam jedva cekala da dodem s posla da mogu lec. Do sad nisam imala bas ovakvih "umornih" dana 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jutro bucke,sta se radi?
Ja jos u krevetu,djeca skacu oko mene,tako cu da noge lagane i izac s njima na kavicu,lip je dan.
Nocas sam cak i nelose spavala,samo sam dvaput morala na nocni pipi :-P
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
TeaC kako tvoja prehlada?
Ja se pak isto razboljela. Grlo me boli da ne mogu ni pričat ni govorit i nos curi ko lud. Temperatura je oko 37...
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Meni se vratio apetit. Poharala pekaru, pa sad gledam preostali kroasan koji ceka decka da ga pojede, al kao da me zove...
Cini se da cu natuci 100 kila sad kad krene.
27.6. 💙
Da ne kazem da sam pojela pola cheeseburgera nocas u pola 2 kad sam se vracala s koncerta
27.6. 💙
Da ne kazem da sam pojela pola cheeseburgera nocas u pola 2 kad sam se vracala s koncerta
He, he i ja. Samo ne pola cheesa nego cijeli big mac 🐖
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja se pak isto razboljela. Grlo me boli da ne mogu ni pričat ni govorit i nos curi ko lud. Temperatura je oko 37…
E to sam i ja imala, glava me rasturala, a nisam htjela uzimati tablete pa sam se lijecila oblozima i inhalacijom iznad lonca.
Ja se pak isto razboljela. Grlo me boli da ne mogu ni pričat ni govorit i nos curi ko lud. Temperatura je oko 37…
Ajme bolje, zeznuto je ovo bez lijekova, traje duplo duze. Jos iskasljavam, ali funkcioniram, pa se ne zalim 😂
Aquamaris rog uzmi za ispiranje sinusa, mene je spasilo. I grlo sam ispirala slanom vodom. Samo prelezi tu temp i bit ce bolje.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ciao cure! Boli me onako na lijevoj strani trbuh, malo iznad prepone steze i to samo kad hodam. To bi bilo normalno? Mislim da sam si nesto istegnula izlazeci iz auta koji je dosta nizak, jer kad to pritisnem dok hodam boli manje. Bar se nadam.... Nadam se da sam dobro objasnila 😁 jel kome poznato?
Ciao cure! Boli me onako na lijevoj strani trbuh, malo iznad prepone steze i to samo kad hodam. To bi bilo normalno? Mislim da sam si nesto istegnula izlazeci iz auta koji je dosta nizak, jer kad to pritisnem dok hodam boli manje. Bar se nadam…. Nadam se da sam dobro objasnila 😁 jel kome poznato?
Vjerujem da nije ništa strašno. No ako te nastavi boljeti i ne osjećaš se sigurno uvijek možeš otići provjeriti.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji