Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    17. Studeni 2017. 18:44

Jana!!! 😀 Pa dobrodosla 😘

17. Studeni 2017. 18:58

Kerolajn

Evo i moje BUSE… Ogromna…?

Bas ti se lijepo nazire

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

• Kerolajn
    17. Studeni 2017. 20:32

Hihihiih Honey, ja sam mislila da je to od silnih sladoleda koje papam :D Sad mi je lakse :)

🖤 6.6.2018 🖤

• Kerolajn
    17. Studeni 2017. 20:35

Hvala Jama :) Znaci moram se poceti veseliti busi... ako tako nastavi do kraja cu lebditi, ne hodati  Kako je vama s hranom? Meni se u zadnje vrijeme stalno jede fast food i sladoled... prvome odolim kad mogu, al sladoledu jaoooo

🖤 6.6.2018 🖤

Honey
    17. Studeni 2017. 20:48

Meni je ok, sve jedem, fast good bas vrlo rijetko, al zalomi. Mene slatko nekako odbija, al nisam ni bila neki ljubitelj slatkog. Makar mi je isto doslo par puta na sladoled al ovi na stapicu su mi preslatki i preumjetni, kad se sjetim koliko imaju valjda tih aditiva, to me odma odbije. Sorry 😂 Al ti papaj kad ti dode, super izgledas! 

• Kerolajn
    17. Studeni 2017. 22:03

Honey

Meni je ok, sve jedem, fast good bas vrlo rijetko, al zalomi. Mene slatko nekako odbija, al nisam ni bila neki ljubitelj slatkog. Makar mi je isto doslo par puta na sladoled al ovi na stapicu su mi preslatki i preumjetni, kad se sjetim koliko imaju valjda tih aditiva, to me odma odbije. Sorry 😂 Al ti papaj kad ti dode, super izgledas!

Hahahaha Honey,hvala :) Nadam se da beba nebu kad izade prvo cevape trazila 

🖤 6.6.2018 🖤

Ana_Marija_2019
    17. Studeni 2017. 22:08

Od sve hrane koja mi se mogla zgaditi, meni su se zgadile kokice 😂😂😂
    Prije smo ih stalno jeli uz filmove!

17. Studeni 2017. 22:11

Ena31

HappySeal

S ponosom prijavljujem prvi dan normalnog jedenja. Dapace, toliko sam gladna da ne mogu stat!

Dorucak:paski klipic iz dubravice i knoppers (jer sam kasno doruckovala zbog mucnine)
    Rucak: club senvic s krumpirici,a
    Vecera: sladoled od vanilije s nutellom plus king karamela

Nije zdravo, al morala sam jer jedem ko pticica.

Bravo, super draga. Samo papaj, to je super da možeš. Ja jedva čekam pijest nešto konkretno, zasad me jogurti drže..

Evo moja beba odlučila izgleda da je mama prebucmasta pa mi ni navečer neda jesti, povratila na poslu pred kraj smjene..nisam još dosad ovak kasno imala mučnine..sad me muči žgaravica...gladna sam a bojim se pojest nešto da nebude opet...probat ću s jogurtom opet pa šta bude...

17. Studeni 2017. 22:14

Jessy2009

Ajoojj...kokice su mljac. Meni tirolska...a baš si m sad složio sendvič od nje

Honey
    17. Studeni 2017. 22:31

Jessy2009

Hahaha ajoj zlocesta beba! 😂 
    Ena31 mene bi kefir spasio, al onaj sa manje masnoce od vindija-zbregov. Nisam ni jednom povratila a najcesce sam mislila da cu navecer.  Evo meni veceras malo mukica al nista strasno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.