Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    17. Studeni 2017. 13:17

M.lady

Simpaticna drzi se, vjerujem da ce sve biti u redu. Ostale cure kako ste? Ja idem na bolovanje 1.12, vi?? Inace odakle ste? Ima li koja iz st, okolica st?

Ja sam iz Kastela ;)
    Simpaticna drzi se 😘😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Tea👶
    17. Studeni 2017. 13:46

Dobrodosla Janaa, evo ja sam jedna od onih koje nemaju simptoma osim izrazite mucnine tijekom voznje i bolnih grudi koje vise ne stanu u staro grudnjak 😂

Simpaticna ostani s nama koliko god ti se bude dalo. Vjerujem da je tesko, ali to sto kazes, bit ce i trece ako ne sad, onda uskoro ❤ 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

mare27
    17. Studeni 2017. 14:01

Jana

Pozdrav buduće mamice, nadam se da se neću ureć što se ovako rano javljam u ovu grupu.. Uglavnom danas sam 5+2.. Na pregled idem za točno tjedan dana.. Od jučer imam lagane mučnine,još uvijek me ne tjera na povraćanje ali kao da mi je onako kamen u grlu i užasno puno sline stvaram.. Od ostalih simptoma imam bolne cicke (podnošljivo) i nekako na dane osjećaj da ću saki čas procuriti.. Kako ste vi? Koje simptome imate? Kad ste bile na prvom pregledu i jesu li mogli odmah čuti otkucaje?

ja sam na prvi pregled išla sa 6+6 i sve se je već vidjelo i srčeko kucalo 

Ana_Marija_2019
    17. Studeni 2017. 14:30

Ja se nadam da cu iza Nove ostati doma. Najradije bih vec sad, ali cekam ugovor, a i trenutna gin mi je cudna i ne da mi bas da idem. Koje dijagnoze ce vama pisati za bolovanje? Ja vec imam dijagnozu od dva razlicita gin (ukljucujuci i nju) pa nije dovoljno izgleda.
    Inace, na prvi pregled sam isla sa 7 tjedana i sve se vec vidjelo. Isto sam se bila odlucila strpiti do tada jer ranije postoji sansa da ne vide dobro pa se samo zivciras bezveze. Od simptoma trenutno imam ucestalo mokrenje, cice otecene i nesanicu. Ne znam je li to simptom, ali stvarno uzasno lose spavam 😔

mamica1985
    17. Studeni 2017. 14:56

Jana

Pozdrav buduće mamice, nadam se da se neću ureć što se ovako rano javljam u ovu grupu.. Uglavnom danas sam 5+2.. Na pregled idem za točno tjedan dana.. Od jučer imam lagane mučnine,još uvijek me ne tjera na povraćanje ali kao da mi je onako kamen u grlu i užasno puno sline stvaram.. Od ostalih simptoma imam bolne cicke (podnošljivo) i nekako na dane osjećaj da ću saki čas procuriti.. Kako ste vi? Koje simptome imate? Kad ste bile na prvom pregledu i jesu li mogli odmah čuti otkucaje?

Ja sam danas 5+0, bila sam u ponedjeljak na 4+3 na prvom pregledu jer sam imala neko krvarenje lagano, ali sve je ok, stavio me dr na Duphastone za svaki slučaj I naručio me za ponedjeljak opet na pregled kad ću biti 5+3 jer se na 4+3 naravno još ništa nije vidjelo na uzv, osim da je maternica jako zadebljana. Inače isto slinim k'o luda, cice rasturaju, pritisak u donjem dijelu trbuha I napuhan kao loptica, usporena probava, metalni okus u ustima. Jedva čekam ponedjeljak da vidim svoju točkicu kako raste. :)))

baarbaraa29
    17. Studeni 2017. 17:34

Jana

Ja sam bila 4+5 i vidjela se vec fina tockica i to bas bez sumnje da mi dok.nije morao ni pokazati i onda sa 5+5 vec je i srce kucalo! Ja sam se bas iznenadila jer nisam ocekivala tako rano 💗
    Bila sam 2x jer sam saznala jutro kad cemo krenut kuci za Hr.(inace zivimo vani) pa su mi oni rekli da odem tu kod dok.zbog nizeg progesterona. Kad sam se vratila i ovdje su mi radili uzv tako da smo vec dva puta bili.
    Simpaticna cure su vec sve rekle od mene jedna velika 💋

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

HappySeal
    17. Studeni 2017. 17:40

S ponosom prijavljujem prvi dan normalnog jedenja. Dapace, toliko sam gladna da ne mogu stat!

Dorucak:paski klipic iz dubravice i knoppers (jer sam kasno doruckovala zbog mucnine)
    Rucak: club senvic s krumpirici,a
    Vecera: sladoled od vanilije s nutellom plus king karamela

Nije zdravo, al morala sam jer jedem ko pticica.

27.6. 💙

17. Studeni 2017. 17:46

HappySeal

S ponosom prijavljujem prvi dan normalnog jedenja. Dapace, toliko sam gladna da ne mogu stat!

Dorucak:paski klipic iz dubravice i knoppers (jer sam kasno doruckovala zbog mucnine)
    Rucak: club senvic s krumpirici,a
    Vecera: sladoled od vanilije s nutellom plus king karamela

Nije zdravo, al morala sam jer jedem ko pticica.

Bravo, super draga. Samo papaj, to je super da možeš. Ja jedva čekam pijest nešto konkretno, zasad me jogurti drže..

• Kerolajn
    17. Studeni 2017. 18:22

Evo i moje BUSE... Ogromna...?

🖤 6.6.2018 🖤

Honey
    17. Studeni 2017. 18:42

Kerolajn i moja tako izgleda 😍 a i u dva dana smo samo razlike! Slatka busa! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.