Uputnice za krvnu grupu,rh faktor i sifilis kad idete njima pokazite i uputnucu za hepatitis jer to vam mogu sve oni odjednom da vas ne salju na drugi odjel i pikaju dva puta bez veze,kao mene,pa se cude sta mi nisu sve,a u dom zdravlja gdje vadite krv i dajete urin obavezno biti nataste
E vidiš..taj dio nisam znala..jer sam mislila da je uputnica samo za urin...i svejedno mi vadili krv al su rekli da velim doktoru da sam jela
Simpatična samo hrabro, drži se, sve bude ok 😘💓. Ja sad podigla nalaze krvne grupe i ove ostale od krvi, sve uredno hvala Bogu. Odradit ću još 3 dana pa na dulji odmor ak će mi dati doktorica.
Ja idem iduci tjedan vadit krv u petrovu pa me zanima jel si bila na taste...cure su mi rekle da ne treba al cisto da mi potvrdis..hvala 🤗🤗
Meni je dala samo za krv, urin, urinokulturu i TSH te za kombinirani probir. Nisam dobila ni za krvnu grupu ni hiv ni briseve.
Vjerojatno će ti dati na idućem pregledu. Za ovaj komb.probir mi je rekla ako hoću..nisam se odlučila za to
Ajme Ena31, hvala bogu da nisam jedina. Pao mi je kamen sa srca jer mi se čini da svi rade i da sam ja jedina odbila.
27.6. 💙
Simpatična samo hrabro, drži se, sve bude ok 😘💓. Ja sad podigla nalaze krvne grupe i ove ostale od krvi, sve uredno hvala Bogu. Odradit ću još 3 dana pa na dulji odmor ak će mi dati doktorica.
Ja idem iduci tjedan vadit krv u petrovu pa me zanima jel si bila na taste…cure su mi rekle da ne treba al cisto da mi potvrdis..hvala 🤗🤗
Hm..ja sam bila natašte za ovo krvnu grupu i te bolesti..i pitali su me dal sam na tašte tak da mislim da treba...a očito sam i za ovo u domu zdravlja trebala biti a nisam
Prvi pregled 5+3 i odmah sve uputnice dobila do drugog pregleda da cujemo otkucaje,tad ih pregledao i dao trudnicku knjizicu.meni je samo neki enzim u mokraci povisen pa sam opet mokracu nosila na analizu i cekam nalaz do srijede,a to sta mi je poviseno poviseno je od gaziranih sokova prije trudnoće,stoga sad bjezite od gaziranog
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Meni je dala samo za krv, urin, urinokulturu i TSH te za kombinirani probir. Nisam dobila ni za krvnu grupu ni hiv ni briseve.
Vjerojatno će ti dati na idućem pregledu. Za ovaj komb.probir mi je rekla ako hoću..nisam se odlučila za to
Ajme Ena31, hvala bogu da nisam jedina. Pao mi je kamen sa srca jer mi se čini da svi rade i da sam ja jedina odbila.
Ma nee..nisi jedina sigurno. Gle, svako odlučuje za sebe ali ja nisam htjela jer ko što kažeš, puno stresa, sikirancije a te dijagnoze mogu i nemoraju biti točne..a definitivno sam odlučila roditi tako da i saznanje o mogućim problemima to ne mijenja.
Najsigurnije nataste gdje god,jer evo meni su za krvnu grupu rekli da ne moram biti nataste,ali u domu zdravlja to je prvo,ako niste drugi put dodite
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
U domu zdravlja se mora na taste radi tsh i glukoze i jos necega al nisam bila sigurna za petrovu...HVALA🤗🤗🤗
Evo ja sam bila friško danas na vađenju krvi i davanju urinu. I pitala je sve dal su natašte, a ja mislim da za krvnu grupu to nije važno kako su cure i rekle. Zvala sam sestru rekla je ako nešto neće štimati na nalazu nazvat će oni mene danas, a ako bude ok tj. ne nazovu, neka ja njih zovem u ponedjeljak. :)
Simpaticna drzi se, vjerujem da ce sve biti u redu. Ostale cure kako ste? Ja idem na bolovanje 1.12, vi?? Inace odakle ste? Ima li koja iz st, okolica st?
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji