Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    17. Studeni 2017. 11:52

Ja jos nisam odlucila za kombinirani, rekla je da ce mi dati uputnice pa da razmislim. Ono sto mene osobno odbija je sto test nije bas narocito precizan tako da koji god da dode rezultat, treba ga uzeti s rezervom.

• Jana
    17. Studeni 2017. 11:52

Pozdrav buduće mamice, nadam se da se neću ureć što se ovako rano javljam u ovu grupu.. Uglavnom danas sam 5+2.. Na pregled idem za točno tjedan dana.. Od jučer imam lagane mučnine,još uvijek me ne tjera na povraćanje ali kao da mi je onako kamen u grlu i užasno puno sline stvaram.. Od ostalih simptoma imam bolne cicke (podnošljivo) i nekako na dane osjećaj da ću saki čas procuriti.. Kako ste vi? Koje simptome imate? Kad ste bile na prvom pregledu i jesu li mogli odmah čuti otkucaje?

• M.lady
    17. Studeni 2017. 11:58

Jana

Pozdrav buduće mamice, nadam se da se neću ureć što se ovako rano javljam u ovu grupu.. Uglavnom danas sam 5+2.. Na pregled idem za točno tjedan dana.. Od jučer imam lagane mučnine,još uvijek me ne tjera na povraćanje ali kao da mi je onako kamen u grlu i užasno puno sline stvaram.. Od ostalih simptoma imam bolne cicke (podnošljivo) i nekako na dane osjećaj da ću saki čas procuriti.. Kako ste vi? Koje simptome imate? Kad ste bile na prvom pregledu i jesu li mogli odmah čuti otkucaje?

Dobrodosla i cestitam 😀 a svaka od nas ima drukcije sipmtome neke i nemaju, ja sam 8 t i nisam povracala samo mucnine imam. A na prvi pregled sam.isla 7+5. Ima tu i drugih cura pa ce ti svaka rec kako je ona

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

17. Studeni 2017. 12:02

Jana

Dobrodošla 😀... Ja sam dosta kadno išla prvi put, po mome je bilo 9plus2, po njenom 8plus5 pa se već sve jasno vidjelo...ali ne preporuča se ići na pregled prije 8og tjedna jer postoji mogućnost da se još ne vidi..al nikad se nezna, nekome se vidi i s 5,6 tjedana..simptomi mučnine, bolne cike, trbuh jadno već primjetan, bilo neki grčevi ko predm al prestali, često pišanje..

17. Studeni 2017. 12:03

Ena31

Jana

Dobrodošla 😀… Ja sam dosta kadno išla prvi put, po mome je bilo 9plus2, po njenom 8plus5 pa se već sve jasno vidjelo…ali ne preporuča se ići na pregled prije 8og tjedna jer postoji mogućnost da se još ne vidi..al nikad se nezna, nekome se vidi i s 5,6 tjedana..simptomi mučnine, bolne cike, trbuh jadno već primjetan, bilo neki grčevi ko predm al prestali, često pišanje..

Htjela napisat jasno primjetan trbuh

• simpaticna
    17. Studeni 2017. 12:04

Jessy2009

Ja jos nisam odlucila za kombinirani, rekla je da ce mi dati uputnice pa da razmislim. Ono sto mene osobno odbija je sto test nije bas narocito precizan tako da koji god da dode rezultat, treba ga uzeti s rezervom.

Nisam dobila tablete :) anomaly scan je ok napraviti jer je to samo detaljniji uzv pregled..amniocintezu bi ja odbila svakako. 

ivymicek
    17. Studeni 2017. 12:10

Ni ja se ne mogu odlučiti. Mislim zatražiti provjeru debljine nuhalnog nabora te prisutnost nosne kosti. Ukoliko to sve bude ok ne mislim raditi daljne pretrage.

Pozdrav Jana, dobro došla.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Lunaa
    17. Studeni 2017. 12:35

jana dobrodošla :) . Ja sam isto razmišljala da idem od 1.12 na kompl. osim ako mi neće bit dobro pa ću prije. 

• M.lady
    17. Studeni 2017. 12:51

Lunaa

jana dobrodošla :) . Ja sam isto razmišljala da idem od 1.12 na kompl. osim ako mi neće bit dobro pa ću prije.

Ja radim u frizerskome, smetaju mi jako boje al imam tu jednu curu pa mi ona pomaze, a gin sam rekla ona mi je htjela odmah otvoriti ali sam rekla da cu izgurat ova dva tjedna jos msl tako sam se dog sa seficom

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

17. Studeni 2017. 13:00

M.lady

Lunaa

Ja radim u frizerskome, smetaju mi jako boje al imam tu jednu curu pa mi ona pomaze, a gin sam rekla ona mi je htjela odmah otvoriti ali sam rekla da cu izgurat ova dva tjedna jos msl tako sam se dog sa seficom

Ako doktorica bude dobra ja ću od 21og...nemogu više, teško mi je dizat..i s tim mučninama radit s kolačima, sladoledom..često mi i miris kave smeta kad kuham..i cijelo vrijeme na nogama, nema sjest kod nas kad nema posla, vikendi po 12 sati..tako da se nadam...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.