Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinčica3
    02. Kolovoz 2015. 09:41

Meni (da kucnem o drvo) nije popucao stomak. Mazem se svaki dan, nekad i vise puta dnevno. Uglavnom cim osjetim zatezanje. Ali nekako mislim da je do genetike. Ni moja mama ni sestre nemaju strija od poroda, nadam se da nece ni mene uhvatiti zadnjih tjedan dana.

• Beba16
    02. Kolovoz 2015. 11:40

Žene, nije problem što se neće prepoznati..... nego čemu strepit do krajnje bolnih trudova pa da se porodiš u autu ko amerikanka - mislim da nema smisla.
    da nema lažnih bilo bi stoput lakše

Čestitam na rođenju djeteta.... a vjerojatno ima tema na bebama o nedonošćetu.

Meni je u prvoj trudnoći malo popucao stomak i to ljudi u nekih od zadnjih  7 dana - prenjela sam inače 10 dana.

Danas termin, ništa se ne događa. Jedva sam dočekala taj dan i sad ću još prenjeti....

Tinčica3
    02. Kolovoz 2015. 12:20

Ja sam objavila svima da cu se poroditi sljedeci tjedan. Najvjerojatnije u cet ili pet. U mojoj glavi je tako odluceno i to je to! 
    Prenosenje mi ne dolazi u obzir. 

hhhhhh moji mi se doma sprdaju da cu bas zato roditi 17.08.

Ali ne! ja sam odlucila 😂

• miky21
    02. Kolovoz 2015. 15:27

Dok rodim,moj ce strava biti,al sta je tu je!A koliko najvise mozemo prebacit termin?Ako prode 10 dana jel onda treba ici na inducirani??

kachi
    02. Kolovoz 2015. 16:35

Vezano za strije, one pobijele s vremenom. Ja koliko vidim sada ih još uvijek nisam dobila, ali imam ih od ranije iz perioda puberteta i to ne iz faze debljanja nego mršavljenja. Moj muž ih ima još više od mene a čitav je život normalne težine i bez oscilacija. Valjda genetika.

MalaZelena
    02. Kolovoz 2015. 17:58

Još smo tu kachi, haha, ja mislila joj sad kad odeš prije.mene!!! Ja idem sutra na pregled,pa da vidimo. Ali za sada je još uvijek mir

<

mare27
    02. Kolovoz 2015. 18:30

saabby  u kojem tj tebi rade carski,koliko se inaće prije termina radi carski il se čeka termin ja sam u četvrtak 39 tj i koje sve pretrage su ti radili ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.