Cestitke Cuuuuu! Zelim ti brz oporavak i puno mazenja sa bebicom! :)
Sto se tice procjena, nemam pojma.
Meni je mali procjenjen na 3260 na tocno 38 tjedana.
A meni se cini kao da je 4kg. Nema ni malo mjesta. Gura sa svih strana. Imam osjecaj da cu se raspuci. Bas me zanima koliko ce biti tezak!
I ja imam osjecaj da cu explodirati…ma najbitnije da su bebe zdrave,pa koliko god da su teske!A tek kako mi je ispucan stomak,to je strava,svaki dan jace…ako prebacim termin,nemogu ni zamislit kakav ce biti😢
Čestitam! Najteži dio je prošao. Brz oporavak želim!
A ostalima koje iščekuju da se što prije suoče s danom D

Drage mame,
moja Anja se požurila 5 tjedana i umjesto 22.08. rodila se 17.07. Zanima me ima li koja mama nedonoščeta tu i kada ste prvi put išli u šetnju?
Anja je zdrava bebica, od početka je sama disala i papala, samo je malena.
Ako postoji neki thread s ovom temom, rado ću tamo pitati.
Mislim da ima nesto,upisi na forum na trazilicu nedonoščad,nesto sam citala bila!Nadam se da ces naci😀
Meni (da kucnem o drvo) nije popucao stomak. Mazem se svaki dan, nekad i vise puta dnevno. Uglavnom cim osjetim zatezanje. Ali nekako mislim da je do genetike. Ni moja mama ni sestre nemaju strija od poroda, nadam se da nece ni mene uhvatiti zadnjih tjedan dana.
Žene, nije problem što se neće prepoznati..... nego čemu strepit do krajnje bolnih trudova pa da se porodiš u autu ko amerikanka - mislim da nema smisla.
da nema lažnih bilo bi stoput lakše
Čestitam na rođenju djeteta.... a vjerojatno ima tema na bebama o nedonošćetu.
Meni je u prvoj trudnoći malo popucao stomak i to ljudi u nekih od zadnjih 7 dana - prenjela sam inače 10 dana.
Danas termin, ništa se ne događa. Jedva sam dočekala taj dan i sad ću još prenjeti....
Ja sam objavila svima da cu se poroditi sljedeci tjedan. Najvjerojatnije u cet ili pet. U mojoj glavi je tako odluceno i to je to!
Prenosenje mi ne dolazi u obzir.
hhhhhh moji mi se doma sprdaju da cu bas zato roditi 17.08.
Ali ne! ja sam odlucila 😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji