Hahahah...i ja tako...non stop listam slike...gledam da se vec otvorila grupa proljetne bebe a uskoro ce i ljetne...jooooj nas mis je 08.10.krenuo na svoje putovanje u maminoj busici <3

Ja sam cijela placljiva kad su u pitanju bebice...ne znam sto mi je, nnije valjda pms, necu valjda menzes dobit tako brzo
Ima na fejsu jedan page, zove se matija i njegov prijatelj down..samo sto se ne rascmizdrim svaki put, kako slatka beba i kako mama lijepo pise..predivno.
Cudno mi je, ja uopce nisam cmizdrava osoba. Valjda hormoni..i poludim lako
E da, vidila sam te na fejsu u onoj grupi kako si muza omotala hahaha
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Hahahah...prvo se opirao a onda je bio sav ponosan po gradu...svi su piljili u njega a on baja s rukama u dzepu...hahahaha...preporucam...super je...mali odmah zaspe i skroz se umiri...i ja sam cendrava...mali ciki i gleda me u oci i ja mu pricam a on osmijeh od uha do uha s cikom u ustima, eeee isplakala se od srece :)

Svim ljetnim mamama i bebama 2015. moj sin i ja saljemo puse. Bilo nam je lijepo odbrojavati sa vama.❤️❤️❤️
I mi takoder saljemo pozdrave svima! Bas nam je bilo lijepo ubijat dosadu ovdje,bar meni. Jer sam viska vremena imala na pretek

Cure dođite nam na bebe! Ima nas još par koje smo ostale malo se povremeno podružiti na forumu kad stignemo. Baš se nekada sjetim koliko nas je bilo i kako smo tu kratile vrijeme u druženju

Ej drage moje ljetne trudnice, sada mamice...ja sam jos uvijek jako emotivna kad vidim nasu grupu...jedva cekam da opet odbrojavam...mozda se opet budemo tipkle kao trudnice...puse svima od mene i pavela

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji