Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva.lu
    03. Kolovoz 2015. 16:54

Ma i to ce brzo...samo da je sve uredu...cekat cu i inducirani ak treba...nije problem samo da s bebom bude sve ok

...molim Te za malo sreće....

kachi
    03. Kolovoz 2015. 17:00

A ništa cure, bili su lažnjaci. Išla staviti veš da se suši prije nego krenemo u bolnicu pa malo prilegli da oslušnemob za svaki slučaj još malo i onda su postali nepravilni i na većim razmacima. 
    Nisam izbedirana, računam da će uskoro i pravi (svima nama što čekamo i osluškujemo). Nekako sam baš optimistična. 
    U međuvremenu sam se popela kat i pol uz stepenice. Frka me je bilo više. 

MalaZelena, kako se oporavljaš?

Ivaaaa
    03. Kolovoz 2015. 17:03

Kako su nam Lollypop i CUUuu jel zna itko...kako se oporavljaju nakon sivanja i kako ide dojenje...

• miky21
    03. Kolovoz 2015. 17:19

Ja bila na pregledu jutros,i ostavili me...da je beba prevelika i morat cu na carski..jos ce me jednom pregledat ginekolog,al najvjerojatnije ostajem.Beba 4300😦

• miky21
    03. Kolovoz 2015. 19:39

Ma naravno da je bolje nego da nas obje izmuce porodom.Nego ostavili me cijeli dan ovdje da cekam anesteziologa,jos ga nema...a trebo bi carski biti u srijedu,al tko opet nisu sigurni jer je praznik u srijedu,a praznikom samo hitne...tako da mi glava puca od straha,hormona,placa,bas sam nikakva!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.