Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    01. Kolovoz 2015. 01:10

Prošla je ponoć, dakle danas je 1.8. -  točno termin. Bas bi bila baza rodit na termin ...

• Beba16
    01. Kolovoz 2015. 07:17

CuuCuu je li što bilo

Evo meni sutra termin pa se iskreno ništa ne događa....
    a puni mjesec je prošao

CUUuu
    01. Kolovoz 2015. 07:54

Jedina promjena u odnosu na inače je da sam se noćas na spavala što nisam u zadnja 2 tjedna... i dalje me sve boli čim ustanem. Osjećam da je to u kraju a sad znaci li to danas, sutra ili za 3-4 dana vidit ćemo....
    Ivaa se ne javlja par dana. Sigurno je rodila...

mare27
    01. Kolovoz 2015. 08:27

cure kakvi su to bolovi točno? ja u ponedjeljak idem u bolnicu na pripreme za carski,ali već dva dana me u ležećem položaju ,najviše, sve boli,ali bol je probadanje više nego tipićna bol... 38+2 sam

• miky21
    01. Kolovoz 2015. 08:52

Bok cure,nisam odavno bila!
    Cestitam svima na bebicama...
    Ja sam 38+1....kako cu znati ako mi taj čep ispadne,kako to izgleda😟???

Ivaaaa
    01. Kolovoz 2015. 09:03

CUUuu  ma kakvi...ja nemam ni jedan jedini simptom. Jos sad kako je ovdje zahladilo, nekako mi je lakse i faza kad sam osjećala "rodit cu" od muke, vrucine, otecenosti....prosla je haha nije mi nista...

Super da ti se nesto pokrenulo, mozda i bude na termin il ova dva dana, prirodno, samo od sebe, drzim fige!

kachi
    01. Kolovoz 2015. 09:31

Ljetne bebe u štrajku. 

MalaZelena
    01. Kolovoz 2015. 10:08

kachi  još si tu, hahaha

iI ja sam i nije mi pomogao ni Plavi ni Puni ni nikakav mjesec, za sada termin prošao za dan, pa ćemo vidjeti koilko ću ovaj put prenijeti 

kako ste vi ostale, držimo se u komadu ?

<

kachi
    01. Kolovoz 2015. 10:19

Još, još sam tu. Ni pun i to još plavi mjesec nije bio od pomoći. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.