Mene počinje sada nešto stiskati,kao menstrualni grč,još nije pravilno,ali je cijelo popodne, sad predvečer malo jače. Tjera i na wc,pa ćemo vidjeti što noć donese
<
Mi danas bili u radaoni na pregledu...ctg ne ocitava trudove...3cm otvorena...ovaj put me boljelo kad je radila amnioskopiju...ali ne toliko da se ne da zdurat...u utorak opet na kontrolu...
danas sam bila pakleno nabrijana na sve koji su mi uputili ikakav sms i poziv jer mi vec ljudi idu prokleto na zivce i pitaju se jesam li rodila i kad cu...stavila sam mob na mute i ignorirala sve....
majketi ko da ja ne bi htjela znati...cak i svekrva svaki dan pita sta ima novog da mi to tako na zivce ide covjece kao da ne bi prvo roditeljima javili...sorry na ispuhu ali danas sam bas bila na rubu zivaca da sam se cak i rasplakala od muke
...molim Te za malo sreće....
Znam tocno kako ti je Minnie..i moje suze su danas tekle..dosta mi je svih poziva i poruka..znam da su svi radoznali i zabrinuti ali meni je vise pun kufer opravdavanja..ko da sam ja ta koja odredjuje kad ce beba van..grrrr
Nemaš se zašto ispričavati, valjda sve prolazimo kroz istu gnjavažu okoline. Ja sam isto danas rekla da se od sutra više nikom neću javljati. Sve imam strpljenja i razumijevanja, okrećem sve na šalu (jer ne želim ikakav pritisak oko rođenja bebe) i onda oni zovu i krenu sa tim:" Pa daj rodi, već smo nestrpljivi."
MalaZelena, držim vam palčeve! I svim drugima mamicama i bebicama koje će možda večeras krenuti ka rodilištu.
Cure, samo ignor i bok! Nema sekiranja. Jos jako kratko smo 2u1 i onda sve ljubimo i grlimo svoje smotuljke :) :)
Onda ce okolina zivcirati sa 100 drugih savjeta. Samo sve na ignor i zivot je lijep :)
MalaZelena sretno i javljaj se! :)
Eto mi poslije 22 po gasu i u Rijeku, imam 100 km do rodilišta. U 23:35 dosli u Ri,u 23:45 odmah u box, a 00:13 već grlim moje malo zlato. Svima Vam šaljem takav porod i takvu ekipu u boxu
😍😍😍
<
Sortiraj odgovore
Najstariji