Dok rodim,moj ce strava biti,al sta je tu je!A koliko najvise mozemo prebacit termin?Ako prode 10 dana jel onda treba ici na inducirani??
Dok rodim,moj ce strava biti,al sta je tu je!A koliko najvise mozemo prebacit termin?Ako prode 10 dana jel onda treba ici na inducirani??
Mislim da oni to procijene na osnovu više faktora i da ovisi o praksi od bolnice do bolnice.
Meni se čini da je moja cimerica skoro dva tjedna prenijela kad su joj najavili ipak inducirani porod.
Evo ja danas bila u Petrovoj na kontroli (samo mi ctg napravili) i uopće nisu bili uzbuđeni jer sam prenijela. Ni amnio mi nisu radili. Valjda će u utorak.

Vezano za strije, one pobijele s vremenom. Ja koliko vidim sada ih još uvijek nisam dobila, ali imam ih od ranije iz perioda puberteta i to ne iz faze debljanja nego mršavljenja. Moj muž ih ima još više od mene a čitav je život normalne težine i bez oscilacija. Valjda genetika.

Još smo tu kachi, haha, ja mislila joj sad kad odeš prije.mene!!! Ja idem sutra na pregled,pa da vidimo. Ali za sada je još uvijek mir
<
saabby u kojem tj tebi rade carski,koliko se inaće prije termina radi carski il se čeka termin ja sam u četvrtak 39 tj i koje sve pretrage su ti radili ?

Mene počinje sada nešto stiskati,kao menstrualni grč,još nije pravilno,ali je cijelo popodne, sad predvečer malo jače. Tjera i na wc,pa ćemo vidjeti što noć donese
<
Mi danas bili u radaoni na pregledu...ctg ne ocitava trudove...3cm otvorena...ovaj put me boljelo kad je radila amnioskopiju...ali ne toliko da se ne da zdurat...u utorak opet na kontrolu...
danas sam bila pakleno nabrijana na sve koji su mi uputili ikakav sms i poziv jer mi vec ljudi idu prokleto na zivce i pitaju se jesam li rodila i kad cu...stavila sam mob na mute i ignorirala sve....
majketi ko da ja ne bi htjela znati...cak i svekrva svaki dan pita sta ima novog da mi to tako na zivce ide covjece kao da ne bi prvo roditeljima javili...sorry na ispuhu ali danas sam bas bila na rubu zivaca da sam se cak i rasplakala od muke
...molim Te za malo sreće....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji