Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva.lu
    01. Kolovoz 2015. 10:36

I mi smo jos uvijek 2u1 

Moje djete skace po trbuhu kao da ima tulum...njemu se stvarno nikud ne zuri

...molim Te za malo sreće....

CUUuu
    01. Kolovoz 2015. 11:33

Ja primljena u rodilište. Trudovi bili na 5-6 minuta. Sad malo usporili. Evo obavila tehnika li je pa ću sad vjerojatno u predgrađa onu.  Tek sam 4 cm otvorena

Tinčica3
    01. Kolovoz 2015. 11:46

Cuuuuuu, juhuhuuuhuhu krenulo je!!! Sretno i javljaj!!!

• sara15
    01. Kolovoz 2015. 12:41

pozdrav cure, boli me kičma jako od jučer navečer. imam i stezanja u trbuhu, jel bi to moglo biti to? neda mi se u bolnicu pa čekati tamo, mislim si bolje doma.

saabby
    01. Kolovoz 2015. 13:26

rina, cestitke!

mare, ja sam trebala u ponedjeljak u bolnicu a u utorak su mi htjeli radit carski, ali su sve pomaknuli za dan. kad ce tebi napravit carski?

ja proslu noc nisam oka sklopila koliko me bolio zub. i jucer sam isla popravit to, bolilo je za poludit.
    ali zato ovu noc sam se naspavala kao nikad u zivotu.

saabby
    01. Kolovoz 2015. 13:29

cuuu ajmo! sretno, da se sto prije druzis sa mrvicom!

Ivaaaa
    01. Kolovoz 2015. 14:18

CUUuu  sretno, cekamo da se javis sretna i zadovoljna!!

Bebily
    01. Kolovoz 2015. 16:05

sretno Cuuuuu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.