Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kachi
    01. Kolovoz 2015. 22:04

Pa da, baš imam strah da neću skužiti. Beba, trebamo ipak imati povjerenja u savjet starijih i mudrijih da nema šanse da fulamo kad se to stvarno počne dešavati. 

Sanjarica
    01. Kolovoz 2015. 22:06

Pozdrav cure...izvinjavam se sta vam ovako upadam u grupu...inace sam u grupi Jesenske bebe 2015... Malo sam vas citala sada i vidim da vas je dosta koje ste prosle termin pa sad ocekujete... Sretno svima i nek sve prodje u najboljem redu!! 
    Ja imam jos 2 mj do termina i sad mi se svasta pocelo motat po glavi tipa dal cu prepoznat trudove i slicno pa sam zato malo bacila oko tu na vasu grupu da vidim sta vi kazete... 
    Jos jednom sretno svima!!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• miky21
    01. Kolovoz 2015. 22:19

Sta vam kazu,koliko su teske bebe...prije 15-ak dana moja imala 2850,dr.kaze da je ko po knjizi za taj tjedan...A svi mi govore kooliko ti je stomak,bice velika beba,bas me strah...U poned.smo na pregledu sa 38+3..bas me zanima sta ce reci...Kolike cesto dr.fale tu kilazu??

Tinčica3
    01. Kolovoz 2015. 22:37

Cestitke Cuuuuu! Zelim ti brz oporavak i puno mazenja sa bebicom! :)

Sto se tice procjena, nemam pojma.
    Meni je mali procjenjen na 3260 na tocno 38 tjedana.
    A meni se cini kao da je 4kg. Nema ni malo mjesta. Gura sa svih strana. Imam osjecaj da cu se raspuci. Bas me zanima koliko ce biti tezak!

Pandora4
    01. Kolovoz 2015. 22:46

Čestitam! Najteži dio je prošao. Brz oporavak želim! 
    A ostalima koje iščekuju da se što prije suoče s danom D 

SunčevaNevjestica
    02. Kolovoz 2015. 09:37

Drage mame, 

moja Anja se požurila 5 tjedana i umjesto 22.08. rodila se 17.07. Zanima me ima li koja mama nedonoščeta tu i kada ste prvi put išli u šetnju?

Anja je zdrava bebica, od početka je sama disala i papala, samo je malena.

Ako postoji neki thread s ovom temom, rado ću tamo pitati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.