Nisam iskusna ni najmanje, ali meni su rekli kad trudovi budu na 10 minuta i kad trud bude trajao minutu (!) i tako sat i pol, dva.. da onda krenem :/
Mala zelena super brzi porod... čestitam
Kachl a joj ne znam šta da ti kažem, mene od podne nešto boli pa ćemo vidjeti.... a provjeri opet da nisu trudovi na 5 minuta ili manje.
Evo ja bila jutros na pregleda.... otkucaji super, ima dovoljno plodne vode, protok posteljice super i za kraj 1 prst otvorena....ma da zar i to
MalaZelena cestitam od srca! Blago tebi, super porod!
Kachi, sretno, nemam pojma sta da radis! Javljaj svakako sto se dogadja!
Ja upravo sa pregleda. Isto ko i prosli tjedan. Prst otvorena do usca koje je zatvoreno.
Ja bi stavila ruku u vatru da ce biti nekog pomaka, kad ono nista
pregled ponovo za 3 dana i prva aminoskopija. Trta me :/
Jaooo kad bi se porodila prije toga...
Hvala vam, cure!
Meni je ovo od 12h ovako, ide baš na 5 minuta i još uvijek se ne smanjuje vrijeme. Odlučila sam otići do bolnice pa bolje da me oni vrate nego da imamo doma veselje. Ionako sam prvorotka, pretpostavljam da su navikli da smo ovako zbunjene i bedaste i da dolazimo i za lažne uzbune.
Mjerit ću još nekih 15tak minuta pa ću onda zvati muža da idemo.
Kachl javi se.... i kod mene su bolovi ali ja nekako ne vjerujem da su to pravi.
A jesi li ti otvorena ili ne
Možda imaš jako visok prag boli! :D Sretno!!
Ja sam danas bila na pregledu, 40+2 i još uvijek ništa. Nije mi radio pregled plodne vode, samo ctg i vaginalni. Rekao mi je da dođem opet sutra (a ja mislila da ću trebati svaka dva a ne svaki dan :( )
Jedino mi je bed što mi je sukrvica krenula nakon pregleda, a sutra će opet prčkati. Nadam se da ćemo ga preduhitriti i da će večeras nešto krenuti :D
Ne znam sto bih ti rekla...da ti bar je krenulo kachi...mene takvi bolovi prate vise od tjedan dana...dva put sam htjela u bolnicu i ipak sam pricekala na kraju se i smirilo...isto sam mjerila trudove bili su cak na 4min...ali eto vidis nista...sve smo razlicite tako da kod tebe ne mora biti i moze
...molim Te za malo sreće....
To je za poluditi.
Nisam još uvijek nigdje krenula jer me zbunjuje to što kad se ustanem i nešto radim uopće ne mogu da ih tog tipa osjetim, čim se umirim i legnem onda to stvarno liči na nešto. Još ću malo to promatrati, a muž će mi sad biti doma pa lako krenemo.
Ja sam još u prošli ponedjeljak bila otvorena dva prsta i prilično sam sigurna da sam se još otvarala jer imam one probadajuće bolove u rodnici za koje kažu da se tad otvaraš, samo me nitko od onda nije vaginalno pregledavao da bih znala kakva je sad situacija.
Mrvice, koliko bi tebe to držalo dok ne bi prestalo?
Kachi mene kad su uvatili trudovi ja sam znala da je to to jer nisan mogla setat, sjedit, lezat, nista.
Al ti naravno to prati ipak je svaka zena razlicita. Ja san dugo cekala doma i trpila i dosla s 8 prstiju otvorena.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Kachi,to je to,upoznat ces svoju srecicu . Svima ostalima saljem svoje sretne energije i samo pozitivno,oni osjete sve sto i mi i nije sada lako ali uskoro cete svi uzivati sa svojim najsladjima,a za 15 godina ce nas ionako ljutiti,hahaha
<
Sortiraj odgovore
Najstariji