MalaZelena, kako super zvuči taj tvoj brzi porod! Čestitam od srca!
Kod mene još uvijek ništa. Bole me leđa dolje, ali se ništa ne širi prema trbuhu, zna mi se stvrdnuti trbuh, ali sve ide odvojeno jedno od drugog...ali sad mi je baaaš težina u kukovima kada hodam, osobito kad se ustajem pa prvih par koraka.
Umislila sam si da bi mi baš u toku noći mogao puknuti vodenjak, ali ništa se nije dogodilo. Sad kad popijem kavu idem u šetnju po kvartu, dućan i onda usisati malo stan, prebrisati podove...mogla bih malo i uz stepenice.

Cure moje, to sto vas sad peru hormoni je 0 naspram onog sto ce vas uhvatit nakon poroda. Ja sam 2 dana u rodilistu lila krokodilske suze bez razloga. Onda sam se natjerala da se skuliram da mi psihijatra ne pozovu..
Cestitam svima koje su rodile. One koje nisu, sretno. I kao sto je Mary rekla, nema sanse da ne prepoznate prave trudove, bolovi u ledima i ekstremno bolni menstrualni grcevi..

Čestitam novopečenim mamicama, a bebicama dobrodošlica.
Ja imam sve bolove koje ste nabrojale :D Već sam smješna i dosadna s kuknjavom sama sebi.
Moje šetnje traju po 45 minuta i onda sam ostatak dana ko krepana kokoš. Noću se uz jaukanje okrećem po krevetu, ne spavam duže od 5....barem nema vrućina!
Stalno mislim da ću roditi ranije, sad na kraju kad prenesem
Meni se zadnjih sat vremena javlja bol u leđima na nekih pet minuta, nisam mjerila koliko dugo traje sama bol već samo intervale...uz nju ide i stvrdnjavanje stomaka (ali ne baš svaki put).
Meni to nije jako bolno...ali me brine interval od samo pet minuta. Išla sam se sada istuširati da vidim hoće li nestati, ali za sada i dalje imam to u leđima. Kad hodam ne mogu baš da se jasno skoncentriram na taj osjećaj pa nisam baš skužila traje li i tada.
Da li da čekam da boli jače ili da ipak uskoro zovem muža i da skoknemo do bolnice? Šta mislite, iskusne mamice?

Nisam iskusna ni najmanje, ali meni su rekli kad trudovi budu na 10 minuta i kad trud bude trajao minutu (!) i tako sat i pol, dva.. da onda krenem :/

Mala zelena super brzi porod... čestitam
Kachl a joj ne znam šta da ti kažem, mene od podne nešto boli pa ćemo vidjeti.... a provjeri opet da nisu trudovi na 5 minuta ili manje.
Evo ja bila jutros na pregleda.... otkucaji super, ima dovoljno plodne vode, protok posteljice super i za kraj 1 prst otvorena....ma da zar i to
MalaZelena cestitam od srca! Blago tebi, super porod!
Kachi, sretno, nemam pojma sta da radis! Javljaj svakako sto se dogadja!
Ja upravo sa pregleda. Isto ko i prosli tjedan. Prst otvorena do usca koje je zatvoreno.
Ja bi stavila ruku u vatru da ce biti nekog pomaka, kad ono nista
pregled ponovo za 3 dana i prva aminoskopija. Trta me :/
Jaooo kad bi se porodila prije toga...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji