Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sara15
    01. Kolovoz 2015. 12:41

pozdrav cure, boli me kičma jako od jučer navečer. imam i stezanja u trbuhu, jel bi to moglo biti to? neda mi se u bolnicu pa čekati tamo, mislim si bolje doma.

saabby
    01. Kolovoz 2015. 13:26

rina, cestitke!

mare, ja sam trebala u ponedjeljak u bolnicu a u utorak su mi htjeli radit carski, ali su sve pomaknuli za dan. kad ce tebi napravit carski?

ja proslu noc nisam oka sklopila koliko me bolio zub. i jucer sam isla popravit to, bolilo je za poludit.
    ali zato ovu noc sam se naspavala kao nikad u zivotu.

mare27
    01. Kolovoz 2015. 17:41

saabby

rina, cestitke! mare, ja sam trebala u ponedjeljak u bolnicu a u utorak su mi htjeli radit carski, ali su sve pomaknuli za dan. kad ce tebi napravit carski?

ja proslu noc nisam oka sklopila koliko me bolio zub. i jucer sam isla popravit to, bolilo je za poludit.
    ali zato ovu noc sam se naspavala kao nikad u zivotu.

isto u ponedjeljak idem u bolnicu na pripreme za carski i neznam što će i kak dalje,znat ću kad obavimo to sve jel se vračam doma il čekam tamo svećani dan,svatko prića svoje

saabby
    01. Kolovoz 2015. 13:29

cuuu ajmo! sretno, da se sto prije druzis sa mrvicom!

Ivaaaa
    01. Kolovoz 2015. 14:18

CUUuu  sretno, cekamo da se javis sretna i zadovoljna!!

Bebily
    01. Kolovoz 2015. 16:05

sretno Cuuuuu 

CUUuu
    01. Kolovoz 2015. 17:56

Marina se rodio u 14. 4200 i 54 cm. Razvalio mamu čak su mi i crijevo morali šit... sad odmaram. Do sad je mm bio s nama a sad su ga odveli kad je on otišao da odmorim

kachi
    01. Kolovoz 2015. 21:24

CUUuu

Marina se rodio u 14. 4200 i 54 cm. Razvalio mamu čak su mi i crijevo morali šit… sad odmaram. Do sad je mm bio s nama a sad su ga odveli kad je on otišao da odmorim

Cuuu, čestitke na velikom dečku! Eto, na kraju se rodio na termin uz sve strepnje. 

Žao mi je da je prošlo sa takvim šivanjem, nadam se da ćeš se što prije oporaviti. Drži se!

MalaZelena
    01. Kolovoz 2015. 18:45

CUUuu čestitke, velika bebica , želim ti brzi oporavak i užiavnje sa tvojom bebicom.
    Kakve su bile procijene, koliki je? Nisu govorili da je velik ili slično?
    Ja sam imala dvije velike beeb i sad se bojim da će ova treća biti još i veća, a termin prošao....

<

MalaZelena
    01. Kolovoz 2015. 18:49

svim bebicama koje su neodlučne izaći . . .....   dođite vani bit će Vam super

<

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI