Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    01. Kolovoz 2015. 17:56

Marina se rodio u 14. 4200 i 54 cm. Razvalio mamu čak su mi i crijevo morali šit... sad odmaram. Do sad je mm bio s nama a sad su ga odveli kad je on otišao da odmorim

MalaZelena
    01. Kolovoz 2015. 18:45

CUUuu čestitke, velika bebica , želim ti brzi oporavak i užiavnje sa tvojom bebicom.
    Kakve su bile procijene, koliki je? Nisu govorili da je velik ili slično?
    Ja sam imala dvije velike beeb i sad se bojim da će ova treća biti još i veća, a termin prošao....

<

MalaZelena
    01. Kolovoz 2015. 18:49

svim bebicama koje su neodlučne izaći . . .....   dođite vani bit će Vam super

<

• Beba16
    01. Kolovoz 2015. 20:05

Evc u mene nekakvi bolovi krenuli, ali ja stvarno nisam sigurno je su li pravi na 5 min su.... nema čepa, nema vodenjaka..... tako da ćemo vidjeti sutra šta je s ovim

Cuucu čestitam - sad se možete maziti

iva.lu
    01. Kolovoz 2015. 21:29

Čestitke Cuuuuu !!!

...molim Te za malo sreće....

kachi
    01. Kolovoz 2015. 21:30

Ja imam bol u donjem dijelu leđa, ali mi se baš i ne širi prema stomaku i nije nešto pulsirajuća da bih je mogla smatrati trudom...ili ako se javlja u naletima onda predugo ili prekratko traje. Uopće ne znam što da mislim.
    Zato me uhvati paranoja da neću skužiti te trudove ili da ću ih skužiti prekasno. Samo se nadam da će mi ipak taj vodenjak prvo puknuti pa da tako znam da je vrijeme za odlazak u bolnicu.
    Najviše bih voljela sad mirnu noć i ujutro na kontroli da me ostave u bolnici da rodim.

• Beba16
    01. Kolovoz 2015. 21:47

kachl  ti kao i ja imaš strah.... ali opravdano imam ga.
    evo meni su bolovi svi prestali.... pa ćemo vidjeti.... sutra je termin

Ivaaaa
    01. Kolovoz 2015. 21:55

Cestitke CUUuu i brz oporavak!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.