pozdrav cure, boli me kičma jako od jučer navečer. imam i stezanja u trbuhu, jel bi to moglo biti to? neda mi se u bolnicu pa čekati tamo, mislim si bolje doma.
rina, cestitke!
mare, ja sam trebala u ponedjeljak u bolnicu a u utorak su mi htjeli radit carski, ali su sve pomaknuli za dan. kad ce tebi napravit carski?
ja proslu noc nisam oka sklopila koliko me bolio zub. i jucer sam isla popravit to, bolilo je za poludit.
ali zato ovu noc sam se naspavala kao nikad u zivotu.
rina, cestitke!mare, ja sam trebala u ponedjeljak u bolnicu a u utorak su mi htjeli radit carski, ali su sve pomaknuli za dan. kad ce tebi napravit carski?
ja proslu noc nisam oka sklopila koliko me bolio zub. i jucer sam isla popravit to, bolilo je za poludit.
ali zato ovu noc sam se naspavala kao nikad u zivotu.
isto u ponedjeljak idem u bolnicu na pripreme za carski i neznam što će i kak dalje,znat ću kad obavimo to sve jel se vračam doma il čekam tamo svećani dan,svatko prića svoje

Marina se rodio u 14. 4200 i 54 cm. Razvalio mamu čak su mi i crijevo morali šit... sad odmaram. Do sad je mm bio s nama a sad su ga odveli kad je on otišao da odmorim
Marina se rodio u 14. 4200 i 54 cm. Razvalio mamu čak su mi i crijevo morali šit… sad odmaram. Do sad je mm bio s nama a sad su ga odveli kad je on otišao da odmorim
Cuuu, čestitke na velikom dečku! Eto, na kraju se rodio na termin uz sve strepnje.
Žao mi je da je prošlo sa takvim šivanjem, nadam se da ćeš se što prije oporaviti. Drži se!

CUUuu čestitke, velika bebica , želim ti brzi oporavak i užiavnje sa tvojom bebicom.
Kakve su bile procijene, koliki je? Nisu govorili da je velik ili slično?
Ja sam imala dvije velike beeb i sad se bojim da će ova treća biti još i veća, a termin prošao....
<
svim bebicama koje su neodlučne izaći . . ..... dođite vani bit će Vam super
<
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji