Marina se rodio u 14. 4200 i 54 cm. Razvalio mamu čak su mi i crijevo morali šit... sad odmaram. Do sad je mm bio s nama a sad su ga odveli kad je on otišao da odmorim
CUUuu čestitke, velika bebica , želim ti brzi oporavak i užiavnje sa tvojom bebicom.
Kakve su bile procijene, koliki je? Nisu govorili da je velik ili slično?
Ja sam imala dvije velike beeb i sad se bojim da će ova treća biti još i veća, a termin prošao....
<
svim bebicama koje su neodlučne izaći . . ..... dođite vani bit će Vam super
<
Evc u mene nekakvi bolovi krenuli, ali ja stvarno nisam sigurno je su li pravi na 5 min su.... nema čepa, nema vodenjaka..... tako da ćemo vidjeti sutra šta je s ovim
Cuucu čestitam - sad se možete maziti
Ja imam bol u donjem dijelu leđa, ali mi se baš i ne širi prema stomaku i nije nešto pulsirajuća da bih je mogla smatrati trudom...ili ako se javlja u naletima onda predugo ili prekratko traje. Uopće ne znam što da mislim.
Zato me uhvati paranoja da neću skužiti te trudove ili da ću ih skužiti prekasno. Samo se nadam da će mi ipak taj vodenjak prvo puknuti pa da tako znam da je vrijeme za odlazak u bolnicu.
Najviše bih voljela sad mirnu noć i ujutro na kontroli da me ostave u bolnici da rodim.
kachl ti kao i ja imaš strah.... ali opravdano imam ga.
evo meni su bolovi svi prestali.... pa ćemo vidjeti.... sutra je termin
Sortiraj odgovore
Najstariji