sta se tice indukcije i prebacivanje termina, na sv duhu toleriraju 10 dana iza termina. onda ide indukcija. ali vjerujem da svaka bolnica ima neka svoja pravila i da nije samo do njihovih pravila vec da postoji jos dosta faktora sta se same trudnoce tice.
a strije.... ja ih imam more na trbuhu, bokovima, nogama. jos iz prijasnjih trudnoca, iz faze debljanja nakon poroda,... ugl s vremenom i suncanjem one posvijetle i kasnije se skoro niti ne vide. ja sam se u prve dvije trudnoce mackala i trackala sa svime i svacime i popucala jako. a sad sam mozda 10 puta stavila kremu na trbuh i imam svega 5 novih strija.
mare, meni ce carski raditi sa 39+2, ali mislim da je to individualno. ja sam se bojala da budu cekali do termina, jer ovaj moj mali raste iz dana u dan, a ako ce do tada cekat moci cu ga odmah u vrtic poslati.
mene su slali da napravim krvnu sliku, urin i ekg. onda sam sa tim nalazima isla kod anesteziologa. ti danas ides u bolnicu? ajde javi sta se dogada i sta ce ti rec.
ajmeee mala zelena. cestitke od srca. bas si super brzi porod imala. neka svima bude takav.
Ma glupi ljudi...kako veliš nekad okrenem na šalu ali jučer sam pukla ko kokica...pa si mislim šta mi treba nerviranje zbog takvih samo sebe i bebu stresiram...
Mala zelena čestitam...stvarno dobro odrađeno
Danas ću u šetnju...dr veli da će pomoć
Sinoć i evo jutros imam takve bolove...i sve si mislim sad će sve jače...ali oni se eto malo pritaje i bude lakše i onda opet...više sam luda od tih boluckanja koja nisu baš ugodna...pa tako mogu bolit još mj dana
Stvaaaaarno imam osjećaj da ne bu nikad krenulo da mogu sa sigurnošću reć evo to je to idemo
...molim Te za malo sreće....
MalaZelena, kako super zvuči taj tvoj brzi porod! Čestitam od srca!
Kod mene još uvijek ništa. Bole me leđa dolje, ali se ništa ne širi prema trbuhu, zna mi se stvrdnuti trbuh, ali sve ide odvojeno jedno od drugog...ali sad mi je baaaš težina u kukovima kada hodam, osobito kad se ustajem pa prvih par koraka.
Umislila sam si da bi mi baš u toku noći mogao puknuti vodenjak, ali ništa se nije dogodilo. Sad kad popijem kavu idem u šetnju po kvartu, dućan i onda usisati malo stan, prebrisati podove...mogla bih malo i uz stepenice.
Cure moje, to sto vas sad peru hormoni je 0 naspram onog sto ce vas uhvatit nakon poroda. Ja sam 2 dana u rodilistu lila krokodilske suze bez razloga. Onda sam se natjerala da se skuliram da mi psihijatra ne pozovu..
Cestitam svima koje su rodile. One koje nisu, sretno. I kao sto je Mary rekla, nema sanse da ne prepoznate prave trudove, bolovi u ledima i ekstremno bolni menstrualni grcevi..
Čestitam novopečenim mamicama, a bebicama dobrodošlica.
Ja imam sve bolove koje ste nabrojale :D Već sam smješna i dosadna s kuknjavom sama sebi.
Moje šetnje traju po 45 minuta i onda sam ostatak dana ko krepana kokoš. Noću se uz jaukanje okrećem po krevetu, ne spavam duže od 5....barem nema vrućina!
Stalno mislim da ću roditi ranije, sad na kraju kad prenesem
Meni se zadnjih sat vremena javlja bol u leđima na nekih pet minuta, nisam mjerila koliko dugo traje sama bol već samo intervale...uz nju ide i stvrdnjavanje stomaka (ali ne baš svaki put).
Meni to nije jako bolno...ali me brine interval od samo pet minuta. Išla sam se sada istuširati da vidim hoće li nestati, ali za sada i dalje imam to u leđima. Kad hodam ne mogu baš da se jasno skoncentriram na taj osjećaj pa nisam baš skužila traje li i tada.
Da li da čekam da boli jače ili da ipak uskoro zovem muža i da skoknemo do bolnice? Šta mislite, iskusne mamice?
Sortiraj odgovore
Najstariji