Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebily
    02. Kolovoz 2015. 22:49

Znam tocno kako ti je Minnie..i moje suze su danas tekle..dosta mi je svih poziva i poruka..znam da su svi radoznali i zabrinuti ali meni je vise pun kufer opravdavanja..ko da sam ja ta koja odredjuje kad ce beba van..grrrr 

kachi
    02. Kolovoz 2015. 23:13

Nemaš se zašto ispričavati, valjda sve prolazimo kroz istu gnjavažu okoline. Ja sam isto danas rekla da se od sutra više nikom neću javljati. Sve imam strpljenja i razumijevanja, okrećem sve na šalu (jer ne želim ikakav pritisak oko rođenja bebe) i onda oni zovu i krenu sa tim:" Pa daj rodi, već smo nestrpljivi." 

MalaZelena, držim vam palčeve! I svim drugima mamicama i bebicama koje će možda večeras krenuti ka rodilištu.

miky21
    02. Kolovoz 2015. 23:18

Ja sam isto cijela osjetljiva i placljiva...Al kad mi netko kaze ajme kolika si,ima unutra dvoje,ne jedno,upucala bi ga...aaaaaa...sta cu ja sto je stomak ogroman...pa djete je unutra,mora biti!
    Mrzim ljude sa glupim komentarima i pitanjima jesi li vise😡😡😡

Tinčica3
    03. Kolovoz 2015. 00:06

Cure, samo ignor i bok! Nema sekiranja. Jos jako kratko smo 2u1 i onda sve ljubimo i grlimo svoje smotuljke :) :)
    Onda ce okolina zivcirati sa 100 drugih savjeta. Samo sve na ignor i zivot je lijep :)

MalaZelena sretno i javljaj se! :)

MalaZelena
    03. Kolovoz 2015. 04:05

Eto mi poslije 22 po gasu i u Rijeku, imam 100 km do rodilišta. U 23:35 dosli u Ri,u 23:45 odmah u box, a 00:13 već grlim moje malo zlato. Svima Vam šaljem takav porod i takvu ekipu u boxu
    😍😍😍

<

Pandora4
    03. Kolovoz 2015. 05:27

Čestitam!! Baš utješno i lijepo zvuči! Uživajte!  

saabby
    03. Kolovoz 2015. 08:01

sta se tice indukcije i prebacivanje termina, na sv duhu toleriraju 10 dana iza termina. onda ide indukcija. ali vjerujem da svaka bolnica ima neka svoja pravila i da nije samo do njihovih pravila vec da postoji jos dosta faktora sta se same trudnoce tice.

a strije.... ja ih imam more na trbuhu, bokovima, nogama. jos iz prijasnjih trudnoca, iz faze debljanja nakon poroda,... ugl s vremenom i suncanjem one posvijetle i kasnije se skoro niti ne vide. ja sam se u prve dvije trudnoce mackala i trackala sa svime i svacime i popucala jako. a sad sam mozda 10 puta stavila kremu na trbuh i imam svega 5 novih strija.

mare, meni ce carski raditi sa 39+2, ali mislim da je to individualno. ja sam se bojala da budu cekali do termina, jer ovaj moj mali raste iz dana u dan, a ako ce do tada cekat moci cu ga odmah u vrtic poslati.
    mene su slali da napravim krvnu sliku, urin i ekg. onda sam sa tim nalazima isla kod anesteziologa. ti danas ides u bolnicu? ajde javi sta se dogada i sta ce ti rec.

saabby
    03. Kolovoz 2015. 08:02

ajmeee mala zelena. cestitke od srca. bas si super brzi porod imala. neka svima bude takav.

iva.lu
    03. Kolovoz 2015. 08:02

Ma glupi ljudi...kako veliš nekad okrenem na šalu ali jučer sam pukla ko kokica...pa si mislim šta mi treba nerviranje zbog takvih samo sebe i bebu stresiram...

Mala zelena čestitam...stvarno dobro odrađeno

Danas ću u šetnju...dr veli da će pomoć

Sinoć i evo jutros imam takve bolove...i sve si mislim sad će sve jače...ali oni se eto malo pritaje i bude lakše i onda opet...više sam luda od tih boluckanja koja nisu baš ugodna...pa tako mogu bolit još mj dana 

Stvaaaaarno imam osjećaj da ne bu nikad krenulo da mogu sa sigurnošću reć evo to je to idemo

...molim Te za malo sreće....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI