Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina5
    31. Srpanj 2015. 18:22

Evo ljudi da van se javin moja mala mrvica se rodila 27.7. Emmali! Nakon 12 h trudova ludackih jakoh da jaci ne mogu bit i 4kapi dripa, i otvorenosti skor od 9cm nije tila izac falilo joj zero, zavrsili na hitni carski rez tako da smo dva puta radali! Evo nas jos u blonici oporavljamo se! Svaka cast pojedincima al jedva cekamo kuci ovo od je luda kuca sto ljudi sto razlicitih misljenja! Iziritirane i iznervirane al porod je iza nas jos malo pa kuci!

Tita 13
    31. Srpanj 2015. 19:08

Rina cestitam, najvaznije da je sve dobro zavrsilo.

Kachi, meni su svi simptomi prosli. Ispao cep jos u nedilju, fazu mahnitog spremanja sam nekoliko puta prosla, jucet imala poprilicno bolne laznjake da sam u jednom trenu pomislila da je to to, al curka se ne da van.
    Sad se osjecam ko kokos koja sidi na jajima ;)

Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite

Rina5
    31. Srpanj 2015. 19:24

U splitu! Fala 

CUUuu
    31. Srpanj 2015. 19:30

Rina čestitam! Brz oporavak želim!

• Beba16
    31. Srpanj 2015. 20:56

Rina čestitam.... jesi se namučila radi konca  na koji se završilo, ali je sve na kraju dobro prošlo 
    to je najbitnije

Bebily
    31. Srpanj 2015. 21:36

Cestitke Rina 

Tinčica3
    31. Srpanj 2015. 22:46

Cestitam Rina od srca! Uzivaj sa bebicom :)

A moj muz je uvjeren da
    ce me uhvatiti trudovi veceras, zbog tog punog mjeseca! 
    Nisam ni znala da je utjecaj punog mjeseca sutra!

Ja se kladim da ce se jednu od nas veceras uhvatiti trudovi :) :)

CUUuu
    01. Kolovoz 2015. 00:05

Meni ispao službi čep. Znam da to ne mora ništa značiti o da mogu još danima ali eto mene veseli da se konačno bar nešto dogodilo. Inače me cijeli dan bole leđa a ja namjerno u duuuugu šetnju ne bi li što prije krenulo i vratili se doma kad ono čep na ulošku.

Tinčica3
    01. Kolovoz 2015. 00:47

Cuuuuu mogla bi ti i veceras?

Sretnooooo i javljaj kako je!

Ja imam zgaravicu kao nikad u zivotu. Mislim da ce mi progoriti zeludac i jos mi se povraca od nje. Tak da ce ovo biti vesela noc :) 

pun mjesec, prespavala se popodne, zgaravica razvaljuje! Ma blazena trudnoca :) :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.