Meni danas radili ctg, budući da im je falila sonda za trudove zaključili su da ako ih ne osjetim, ni nemam ih. Nisu me pregledavali tako da ne znam situaciju... u nedjelju idem ponovo, valjda će me tad malo bolje pogledati, ako ne rodim do tada. Malecka je aktivna i bezbrižna.
Inače, imala sam neki sluzasti, gušći iscjedak, ali nisam sigurna da li je to čep jer je bilo pomiješano sa ostatkom canesten vaginalete (dobila prvi put u životu gljivice par dana prije termina). Sad me malo leđa bole, ali kako nije onako pulsirajuća bol valjda ni nisu trudovi.
Imam isplaniran aktivan dan, valjda mi neće puknuti vodenjak na sred Maksimira.
Blago tebi Mala Zelena držim fige da što prije krene i da stignete do bolnice
Ja sam sada išla hodati van sve u nadi da ću izazvat trudove ali ona baš neće..izludit će me
Ni kod nas nista novog...2.5cm otvorena...plodna voda i ctg ok...u nedjelju opet na kontrolu ak porod ne krene ranije
(cisto sumnjam da bude...imam osjecaj kao da nikad ne bum rodila...svi ce rodit prije mene)
Zaboravih pitat za indukciju
...molim Te za malo sreće....
e sad sam sigurna da je sluzni čep ispao...smećkasto roskasti...ja se nadam da se nekaj pokrenulo...nakon što me danas doktorica dobro ''pročačkala'' morat će...barem se nadam...tko bi rekao da će čovjek htjeti da ga nešto zaboli
...molim Te za malo sreće....
E cure, a veceras je i pun mjesec! I to neki plavi mjesec!
A babe kazu da za vrijeme punog mjeseca bebe cesce dolaze :)
Mozda cete sve veceras :)
Joj Tincice kad bi bar krenulo. I ja sam se nadala pomoci plavog mjeseca, al kako dan odmice sve mi se cini da ni danas nece.
Bilo me strah poroda u pm, al vise nije, sad samo mantram 'samo da bude sve ok i da vise pocne'
Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite
Sortiraj odgovore
Najstariji