Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    30. Srpanj 2015. 16:42

Cure ja sam se baš na dan kad mi je puko vodenjak osjećala kao da nema šanse da ću roditi uskoro. Svaki dan do tada sam imala razno razne simptome, a tad ništa i super sam se osjećala . Krene kad se najmanje nadaš!

kachi
    30. Srpanj 2015. 17:02

Mary, to prekrasno zvuči! Uljepšala si mi dan. 

iva.lu
    30. Srpanj 2015. 17:12

Ja sam svom danas spremila krevetić ...baš sam bila nestrpljiva jer sam htjela vidjeti kako izgleda kad već malac neće van...

kachi
    30. Srpanj 2015. 23:02

Minnie_mrvica

Ja sam svom danas spremila krevetić …baš sam bila nestrpljiva jer sam htjela vidjeti kako izgleda kad već malac neće van…

Vidiš, i to je dobra taktika. To je i meni palo na pamet da napravim. 

...molim Te za malo sreće....

bobica9
    30. Srpanj 2015. 17:20

Ni ja nisam imala nikakve simptome prije nego kaj mi je puknuo vodenjak, bas nista, ni laznjaci ni sluzni cep...totalno iznenađenje! 😄

Cure, netko je bio pisao o nekom spreju za dezinfekciju igracaka iz Muellera - kako se zove?! Poslala sam muza po to pa nije bilo uspjesno...moram mu reci tocno kako se zove.

Bebily
    30. Srpanj 2015. 17:39

Evo i mene..baš sam razočarana..nisam se maknula od jednog prsta, nemogu vjerovat..bila sam uvjerena da smo došli bar do 3..a ono ..plodna voda ok..veli doktor da se moram više družiti s mužem ako ne želim indukciju..najduže što čekaju je 41+4..znači imam još 10ak dana da se samo pokrene a meni već sada pun K..kontrola za 5 dana iako se ja i dalje nadam da ju neću dočekati..

iva.lu
    30. Srpanj 2015. 18:10

Bebily

Evo i mene..baš sam razočarana..nisam se maknula od jednog prsta, nemogu vjerovat..bila sam uvjerena da smo došli bar do 3..a ono ..plodna voda ok..veli doktor da se moram više družiti s mužem ako ne želim indukciju..najduže što čekaju je 41+4..znači imam još 10ak dana da se samo pokrene a meni već sada pun K..kontrola za 5 dana iako se ja i dalje nadam da ju neću dočekati..

Tocno sam se i ja tako jucer osjecala....grrrr...suosjecam...
    Gdje si odlucila roditi...kako to da ti je kontrola tek za pet dana...meni je rekao svaka dva dana dok ne rodim... za inducirani cu pitat sutra dr.zmijanac jer kakav mi je odg dr dal za trudove (kak da prepoznam kad da krenem u rodiliste) zasutila sam jer vidim da bas nije bistar (ako traju pola sata i pojacavaju se dodite....a mene tu noc prali takvi bolovi svakih par minuta da sam mislila da je to to i dobro da nisam isla...i kaj je najbolje minutu dvije prije mu to i rekla)

...molim Te za malo sreće....

Mary36
    30. Srpanj 2015. 17:44

Bobice zove se NUK, hygiene spray! Imam ga doma

bobica9
    30. Srpanj 2015. 19:54

Mary36

Bobice zove se NUK, hygiene spray! Imam ga doma

Hvala! 😊 To je i za plisane igracke?

MalaZelena
    30. Srpanj 2015. 19:33

Krenuo čep danas sutra termin,nadam se da necu previse prenijeti. Jer je beba velika i rado bi da se druzimo sto prije. Danas cijeli dan cistim,spremam,sve mi izgleda prljavo i vidim svugdje prasinu.  Valjda je to gnježđenje,hahaha. Ostalo sve spremno,samo da krenemo. Kako ste vi ostale kojima je termin ovaj vikend?

kachi
    30. Srpanj 2015. 23:02

MalaZelena

Krenuo čep danas sutra termin,nadam se da necu previse prenijeti. Jer je beba velika i rado bi da se druzimo sto prije. Danas cijeli dan cistim,spremam,sve mi izgleda prljavo i vidim svugdje prasinu.  Valjda je to gnježđenje,hahaha. Ostalo sve spremno,samo da krenemo. Kako ste vi ostale kojima je termin ovaj vikend?

Možda ti i krene baš na termin van.  I meni je baš sutra termin, ali ništa ni od čepa niti ičeg drugog. Iako evo, kažu cure da to ništa ne mora da znači. 
    Ja sam za svaki slučaj isplanirala kavu sa frendicama i odlazak u kino sa mužem da ne budem razočarana što nije stigla beba, a ja čekala u niskom startu.

<

Pandora4
    30. Srpanj 2015. 19:54

Ja u subotu na termin imam pregled i ne nadam se doslovno ničemu :D
    Kroz ovaj tjedan sam malo malo pripisivala glupostima znakove da kreće pa je sve ispalo netočno. I spremala sam i imala lažne trudove i boljela me zdjelica i eto me još uvijek u komadu! Kad bude bude, nadam se da neće predugo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI