Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinčica3
    30. Srpanj 2015. 14:08

I ja jos uvijek dosta dobro funkcioniram. Po danu. Noci katastrofa. Boli me sve, ali mi se ne da lezati. Jucer sam prvi puta razvlacila jufke. Dobrano sam se napatila. Danas sam ko neki tiramisu napravila. To od dosade. 

Ja se nadam da cu slj tjedan roditi. Jer je mm trenutno u Italiji na 900km od mene. Pa ne bi voljela da me pocne nesto hvatati prije nego sto se vrati. Da ne moram brinuti da ce voziti ko divljak. 

Mrvice ovo mi je gotovo ko znans. fantastika. 
    Bas mi je drago da te pregled nije bolio. Ja ne znam jos kakav je taj pregled, ali meni na ove obicne vaginalne oci ispadaju. Imam osjecaj da mi saku gurne. Fuuuj

Novamama kad ti je termin? I meni je vrlo cesto dosta tvrd, ali valjda tako i mora biti.

• novamama2
    30. Srpanj 2015. 16:18

14.8. mi je termin. I meni su ginekol. pregledi jako neugodni u ovoj trudnoći. U prvoj mi nisu bili takvi. Ne znam do čega je.
    Ja noćima ne znam kud bi sa sobom.Ali, to mi je normalno, tako mi je i u prvoj bilo. Ovo mi dođu kao pripreme za nadolazeće neprospavane noći :)

Mary36
    30. Srpanj 2015. 16:42

Cure ja sam se baš na dan kad mi je puko vodenjak osjećala kao da nema šanse da ću roditi uskoro. Svaki dan do tada sam imala razno razne simptome, a tad ništa i super sam se osjećala . Krene kad se najmanje nadaš!

kachi
    30. Srpanj 2015. 17:02

Mary, to prekrasno zvuči! Uljepšala si mi dan. 

iva.lu
    30. Srpanj 2015. 17:12

Ja sam svom danas spremila krevetić ...baš sam bila nestrpljiva jer sam htjela vidjeti kako izgleda kad već malac neće van...

...molim Te za malo sreće....

bobica9
    30. Srpanj 2015. 17:20

Ni ja nisam imala nikakve simptome prije nego kaj mi je puknuo vodenjak, bas nista, ni laznjaci ni sluzni cep...totalno iznenađenje! 😄

Cure, netko je bio pisao o nekom spreju za dezinfekciju igracaka iz Muellera - kako se zove?! Poslala sam muza po to pa nije bilo uspjesno...moram mu reci tocno kako se zove.

Bebily
    30. Srpanj 2015. 17:39

Evo i mene..baš sam razočarana..nisam se maknula od jednog prsta, nemogu vjerovat..bila sam uvjerena da smo došli bar do 3..a ono ..plodna voda ok..veli doktor da se moram više družiti s mužem ako ne želim indukciju..najduže što čekaju je 41+4..znači imam još 10ak dana da se samo pokrene a meni već sada pun K..kontrola za 5 dana iako se ja i dalje nadam da ju neću dočekati..

Mary36
    30. Srpanj 2015. 17:44

Bobice zove se NUK, hygiene spray! Imam ga doma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.