Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva.lu
    29. Srpanj 2015. 19:16

Danas nam termin...nista novoga...otvorena 1.5-2cm...plodna voda mlijecna...a sinoc sam imala takve bolne trudove nisam oka sklopila...mislila sam da su me bar malo otvorili ali nista...opet na pregled u petak...tj.svaka dva dana do poroda....jaoooo...neda mi se nacekivat po tri cetiri sata u trudnickoj...uzas jedan...

Saaby bravo za carski kad bi bar ja znala kad cu...ufff...

...molim Te za malo sreće....

Lollypop
    29. Srpanj 2015. 20:54

Sretno mrvice!!!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• novamama2
    29. Srpanj 2015. 20:59

A joj mrvice, sretno i nadam se da ćeš prije petka u bolnicu.

Saabby, pa vidjela sam te Ti si stajala na jednom kraju,a ja žvakala pecivo na suprotnoj strani na radijatoru :D

kachi
    29. Srpanj 2015. 23:51

Bok svima! Vidim da nema novih bebica, ali nadam se da ćemo uskoro početi da se javljamo da su stigle. 
    Kod mene i dalje ništa. Nakon onih lažnjaka ja sam sve više aktivna ali više ni lažne trudove nemam. Jučer prala prozore, danas usisavala, brisala podove, šetala, bila na kavi...
    Što je najluđe ja se sve bolje fizički osjećam, onako sve okretnije, mala je fino živahna...djeluje mi da bi ovo baš moglo potrajati.

Tinčica3
    30. Srpanj 2015. 06:05

Joj blago tebi kachi!
    Ja sve gore i gore!
    Ubi me nesanica, raznorazni bolovi, pogotovo kosti, a setam svaki dan. Najnoviji simptom mi je odvratna mucnina koja me evo prije sat i po probudila. Imam neki mali iscjedak od sinoc, ali nekako smeckast. Ne znam jel to od bolnog pregleda prije 2 dana.. 
    Ukratko, raspadam se..

• Beba16
    30. Srpanj 2015. 08:54

Ni ja nemam nikakve bolove, iscjetke....
    sve bez veze.... ma ništa.... ne bude ovo skoro

CUUuu
    30. Srpanj 2015. 10:24

Meni danas dolazi muž, a nisam ga vodila mjesec dana 💖
    sutra me vodi na prvi pregled plodne vode u TA i ja se nekako nadam da će me ostavit na porodu - ne znam zašto se tomu nadam ali se nadam. Inače i mene sve živo boli i jedva se krećem ali funkcioniram - još uvijek vozim, jučer sam pegla a i napravila ručak ali skoro sve radim sjedeći. .. kod mene nikakvih iscjedaka ni ništa slično što bi mi dali nadu a sex mi je doktor zabranio u 34. tjednu kad sam se otvorila do 1 prst ali kao skroz do glavice tako da ni ta metoda ne dolazi u obzir

• novamama2
    30. Srpanj 2015. 10:30

Meni je sve teže i teže, a još dva tjedna do termina. Jučer me žgaravica prala cijeli dan. Zadnjih dana me kičma  i zdjelica bole, ne mogu se nikako namjestiti noću dok spavam.

E da, i trbuh mi je većinu dana dosta tvrd.opusti se, ali ipak većinu dana bude tvrd. je li to normalno?

iva.lu
    30. Srpanj 2015. 10:36

Ja sam jucer imala pregled plodne vode tj.amnioscopiju i uopce nisam osjetila...nije uopce boljelo...mozda jer sam se opustila ili jer sam vec malo otvorena iako je cerviks jos uvijek dug 2/3 clanka

...molim Te za malo sreće....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.