Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • novamama2
    29. Srpanj 2015. 15:16

Potpuno se slažem s ovim gore od muževima na porodu. Moj je gadljiv, ali je stoički izdržao sve i rekao da nije tako strašno bilo s te strane i da mu je drago što je bio. A meni još više.

Bila danas na pregledu...sve ok, ali razljutili me muževi trudnica koji su sjedili dok su neke trudnice stajale. A sparina u čekaonici i čeka se najmanje dva sata.

saabby
    29. Srpanj 2015. 15:36

evo mene,
    prvo da kazem za muzeve na porodu. mm je bio oba puta i bio mi je super podrska.

drugo, danas sam bila na pregledu. dr me slala i na uzv. mali je procijenjen na 4100g prava mrvica naspram brace koji je bio 4600g, ali o njihovim procjenama otom potom...
    ugl u utorak me hospitaliziraju, a u srijedu idem na carski.
    bas sam sretna jer nemogu vise.
    do onda stignem jos poredit doma sta sam mislila. u ponedjeljak napravim koji kolac. i to je to.

novamama kad si ti bila? ja sam mislila da cemo se mozda srest, ali mi se nije htjelo spojiti na klokanicu da te pitam jesi tamo ili nisi.

CUUuu
    29. Srpanj 2015. 16:13

Sabby super za carski a za muževe u čekaonici nemam riječi. Ja bi otvoreno pitala da me puste sjest jer više stvarno ne mogu stajat dulje od 5 minuta

• novamama2
    29. Srpanj 2015. 16:20

Saabby ja sam bila od 9 do 12:30 skoro. Vidjela sam jednu mamu s tetovažom minionsa, pa sam pomislila da si možda ti (jer već imaš klince ).
    Moju su procijenili na oko 3500g. Dakle, još jedna velika curica nam dolazi
    Meni šteka internet na mobitelu, pa sam kratila vrijeme križaljkom.

saabby
    29. Srpanj 2015. 16:37

imam tetovazu, ali ne minionsa imam na desnoj ruci narukvicu tetoviranu i na lijevoj lopatici strelicu. i ona sam najveca i sa najvecim trbuhom
    ja sam bila tamo od nekih 10:45 pa do 13:30

bila je jedna trudnica koja je listala neki casopis ali nisam primjetila da je i krizaljke rjesavala.

• novamama2
    29. Srpanj 2015. 16:41

Sad sam tek skužila da si napisala da ćeš napraviti i koji kolač ....svaka čast! Ja nemam više snage ni za kuhanje. Iako sam mislila napraviti par vrsti keksića, da imam doma, ali nemam snage....volje imam, snage nemam.

• novamama2
    29. Srpanj 2015. 16:45

Hahahah...sad me kopka koja si ti :) Ja sam rješavala križaljku.  I jela! već mi je bilo dosta svega, nikako da me prozove u koju ću garderobu ući, otišla u pekaru i taman sam jela kad sam morala unutra ući :D

A ovo za najveća,tako se valjda sve osjećamo tamo :)

saabby
    29. Srpanj 2015. 17:07

ma neda se niti meni, ali opet mislim doci ce mm  gosti doma i kumovi pa da ima sta za ponudit.
    napravit cu bucnicu i to cu zamrznut pa da samo ispece.
    i jos cu neki jednostavni napravit. mozda sa visnjama, vidjet cu. u svakom slucaju ako zafali bude svekrva jos nesto ispekla.

joj znam da je rekla jednoj da neka u miru pojede dal hoce u kabini ili u cekaoni. ali ti se lica nemogu sjetit. 
    a ja sam ti imala tirkiznu majcu bez rukava, kratke hlace i svjetloplavu vrecicu. kad sam obavila kod sestara stajala sam tamo kod radiatora

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.