Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinčica3
    29. Srpanj 2015. 00:06

Krivo sam napisala
    AC je 38tj- struk
    FL je 38tj- bedro
    BPD i HC su 36tj- glava - obujam i precnik

Jel znaci sto ta mala glavica? Trta me.

Mary36
    29. Srpanj 2015. 01:27

Meni su isto bila odstupanja od dva tjedna, koliko se sjećam glavica je bila veća, a trbuh manji. Ak ti je dr rekla da je ok onda je, pa ne mogu sve bebe biti po istim mjerama - različite su ko i mi 

bobica9
    29. Srpanj 2015. 06:57

Meni su par sati prije poroda malog procijenili na 3300g, rodio se sa 3340g!
    Jos smo u Petrovoj, nadam se da ce ga danas izvuci sa suncanja. Bas mi je tesko kaj nije samnom... 😢

saabby
    29. Srpanj 2015. 07:15

meni su drugo procijenili na 4000g par sati prije poroda i rodio se sa 4600g. bas su puno fulali i zbog toga me mrcvarili 26 sati pa tek onda odlucili na carski.
    a sad ga procijenjuju preko 4 kg i reko dr to ce biti carski. ali velim, ne vjerujem dok ne dozivim.

danas idem na kontrolu i jedva cekam saznat sta ima za rec.

a sta se tice razvoja beba, oni znaju do koje granice u + ili - mogu tolerirati te mjere. kao sto je mary rekla, svi smo razliciti.

• Beba16
    29. Srpanj 2015. 08:41

sabby ti danas ideš na regled.... ajde  pa javi kako je bilo... ohoćeš li ostati ili ne
    ove ljetne bebe malo štrajkaju...
    kod mene se ništa ne događa... meni je još uvijek beba toliko aktivna da je to za ne povjerovati

• Beba16
    29. Srpanj 2015. 08:43

bobice jer ga bar možeš poći vidjeti ili što slično.... mogu misliti kako ti je teško kad ne možeš svoju bebu držati u rukama , ali bit će dobro
    gledaj to na ovako... bolje da se sunča i odmah sve to prođe, nego da se kasnije što iskomliciralo

Lollypop
    29. Srpanj 2015. 14:01

Jos nesto bi tila naglasit..danas nam je u sobi bila neka zenska koja je komentirala curama u sobi kako bi ona zabranila muzevima da budu na porodu, kako je njoj to glupo...samo cu rec jednu stvar: da nije njega bilo nebi ni znala da je imao problemcic sa pupcanom vrpcom oko rukice. On je skuzio "kapicu" kako on to kaze, tj da su ga izvukli na vakuum, ja sam se cudila sto on prica i tek kasnije saznala. Jos sam mu se rugala "kakva kapica hahah". Za vrpcu mi nitko jos nista nije rekao. Kazu sve 5.

Poanta je: jos jedan par ociju na zeninoj strani terena nije nikad na odmet. Podrska je ogromna, a i one malo "prakticnije" koje vole naglasavat svoju snagu, mozda se nadju u tome...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.