Baš i ja sad gledam...meni su dodali 36. Probala sam promjeniti ali ne ide. Valjda sam 36- ta Mary? Na postavkama profila imaš opciju postavi sliku profila i tamo izabereš nešto s kompa.
Glupost...i meni su dodali br.9 pokusala sam vratit ali kaze da nadimak nije slobodan...nije mi jasno kak nije ak je dosad bio moj...pa sam izmjenila...ne volim kor.imena s brojevima
Kod nas niceg novog osim bolova koji traju pa prestanu...uffff....sutra termin i pregled u ta...bas me zanima sto ce reci
...molim Te za malo sreće....
ma bezveze.... o meni ne bi smjeli tek tako mjenjati .... kod mene samo oni lažni....
Necu pit kafetin Mary, prejaki su. drzat cu se lekadola.
Mali mi je cili uspavan od infuzije, nece cica. Kazu da je to normalno...
Inace, gledam ove rodilje oko sebe, sad sam u sobi sa "carkinjama" i sve si mislim..mogla sam i ja na carski. Beba 4 kg, bez trudova i malo otvorena, prvorotka...a ja na 5 sati dripa, vakum, skakanje po trbuhu, cupanje bebe van, prikacili me na kisik, izrezali, beba sokirana i napila se plodne vode..bome su me (nas) izmrcvarili, sad kad gledam unazad..a ja sam bila svjesna da sve to traje i boli, ali sam mislila da to tako treba i bit i u glavi sam imala samo mantru "proci ce i ovo". Proslo je, i sad jedva hodam a beba lize infuziju 2 dana.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
mene stalno pomalo bolucka ali nikako pošteno i u pravilnim razmacima..al osjetim da se beba smirila zadnja dva, tri dana..nije kao inače..valjda osjeti da mora van samo nikako da krene..
Lollypop, koliko su ti bili procijenili bebu, jesu ista fulali....to mi je najgore kad fulaju, kazu da je manja...nekako bi bilo vise carskih da pogode, cini mi se....
A jao Lollypoop baš mi je žao što si sve to prošla... ipak mislim da to nije sve potrebno za prirodan porod. Ja sam isto došla skroz zatvorena, puko vodenjak i rađala sam 24 h. Al na kraju me nisu rezali, čupali bebu, nalijegali i slično nego su čekali da sve ide prirodno jer je beba bila ok...tako da sam se bar brzo oporavila nakon poroda jer nisam popucala. Hoću reći ne znam da li je to sve stvarno tako hitno ili se može ženu i pustiti da se polako porodi jer bi to tako nekako u prirodi trebalo i izgledati, a ne da već na prvi trud beba leti van, ne rađamo sve već peto dijete.
Držim fige da ti se bebica brzo oporavi, a i ti isto.
Lollypop cestitam od srca! Izgleda da je bas bio tezak porod, ali ti i zavidim sto si napokon sa svojom bebicom.
Mi smo danas bili na uzv-u, ctg-u i pregledu.
Sve je super, malog su procijenili na 3260g, ja sam mislila da je puno veci, ali eto izgleda da je miš mali.
Malo me zabrinulo sto su mjere glavice i struka za 36 tjedan, bedro je za 38 i jos nesto je za 38. A do sad je sve bilo taman. Doktorica je rekla da je to malo manje, ali nista strasno.
Sortiraj odgovore
Najstariji