Kachi ja ih imam svaku noc i redovito se ujutro smire....nadam se samo da se uz njih pomalo otvaram ako se vec nista drugo ne dogadja..i ja se poveselim i onda ujutro razocaranje meni je danas termin a curka se neda..
Eh, a ja se ponadala da mi je to znak da ću sigurno sutra držati bebicu u rukama.
Ja sam sad bila u šetnji pa sam uzela malo spremati po stanu, oprala prozore....popodne planiram još šetati i još malo spremati.
Zamisli ironiju da još prenesem a skoro pet mjeseci ja ležala i čuvala trudnoću.
Ne bi se uopce cudila takvom ishodu al nadam se da neces..ja se nadam da ce moja curka uskoro jer postajem zivcana..pogotovo od silnih komentara jesi li? Jel mislis ti? Pa dijete ce imat 5kg..bla bla..nabijem ih sve..ko da je nama lako, samo kad se sjetim proslotjednog pakla..onda kazu ma znam kak ti je a rodila u 12.mjesecu
eto malo sm se izjadala
znam da vas ima jos kojima je dosta..
uf bebily meni je muka uopce izac iz kuce sa djecom jer odmah svi susjedi, pa sta nisi jos, zar ti nije bio vec termin, ajme koliki ti je trbuh, zar te ne bole noge, kako uspijes izdrzat,.... i jos 100000 drugih komentara.
ja sutra idem na pregled i nadam se nekom konkretnom odgovoru kad cu.
bas mi je tesko sad pod kraj, a inace mi je cijela trudnoca super i brzo prosla, ali ovih par dana jos me izlude. svi a i ja sama sebe i druge.
jucer i danas mi je nekakva muka u trbuhu. nadam se samo da nisam pokupila neku crijevnu virozu. samo bi mi jos to trebalo...
Mi smo u Petrovoj dilali s ketonalima bilo ih je na bacanje, a ošamute te pošteno i niš te ne boli nakon njih! Lollypoop taj od tvoje cimerice je bar miran na sisi, ja sam imala cimericu kojoj mala nije ni htjela sisati, a danonoćno je vrištala...toliko me boljela glava od toga, grozno. Drži se i sretno! Čestitam na bebici!!!
I da cafetine nemoj pit, baš sam čitala prije koji dan da su jako opasni za bebe!
kachl vidim da smo mi tu u dva dana.... meni je termin 02/08... kod mene se ništa ne događa, a treća mi je trudnoća.....joj za poludit... po svemu sudeći prenjet cu
ej, ljudi sorry što upadam sa pitanjem koji nema veze sa temom.... ali me zanima... da li se vama nešto mjenjali ime nadimka - točnije korisničko ime....
meni je prije bilo korisničko ime Beba, a sad je odjednom postalo Beba16..... ništa mi nije jasno....
I još jedno pitanje, kako se stavlja slika poviše nadimka.
sorry što peglam
Sortiraj odgovore
Najstariji