lollypop cestitke na velikom bebacu.
a tebi zelim sto brzi oporavak. samo ostani ovako saljiva i brzo ces doci na staro.
Samo me savovi bole...uhhh nisam oka sklopila a bila sam sama, mali se napio plodne vode, zavrsio na infuzijici pa mi ga nisu ni donosili. Popila 2 lekadola, nista nisu pomogli osim sto su me uspavali na pola sata.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Lollypop ma sve je to super... najlakše je tiskati, jer znaš da kad glava izađe i to ti je praktički to....
a glavno da je momčina stigao i sve će biti dobro.
e zbog takvih izjava, mi ne treba muž dok rađam - ma šta će tamo
Cestitam Lollypop nadam se da ces se brzo oporaviti..mali je pravi komad, lijepo te namucio ali bitno da je stigao
Jutro svima!
Da li je još netko otišao u rodilište možda?
Mi smo jutros imali lažnu uzbunu. Meni krenuli lagani trudovi oko četiri, ali su do pola šest prestali i ja zaspala. A taaaako sam se poradovala...
Cestitam svim novim mamicama!!
Nase ljetne bebe redom premasuju termin, nesto se nedaju..
Ostalima zelim da rode u terminu, sto lakse, brze i bez komplikacija..
Ja sam 2 dana iza poroda primala transfuziju krvi jer sam je dosta izgubila na porodu. I kao secer na kraju dobila upalu sava na mjestu epiziotomije..
Lollypop cestitan :)
Znan kako ti je sta se reza tice boli uzasno. Meni nikoje tablete nisu pomogle i nisan nikako spavala, i jos morala nosat malu po sobi koliko je plakala. Al dobra vjest je sta ce te to ubrzo proc iako ti se sad vjerojatno cini da nikad nece proc.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji