Lollypop, sretno! Neka je počelo, sad samo da prođe što brže i lakše, bez dripa i rezanja!
Weeeeee, Lollypop!! Sretno, da prodje bez puno muke.
Meni je isto koma dan, ne mogu doci k sebi, najradje bi prespavala dan...
Sinoc me dvaput tako jako zabolilo nesto dolje, neka nova bol al ne bi rekla da ima veze sa trudovima. Al nesto totwlbor drugacije, i skroz nisko. Malac se javlja. Ja imam iscjedak veliki cijelu trudnocu. Nekad bi se i zabrinula, al je zuckast, nije sama voda...pitala sam dr.,kaze da je to meni tako i gotovo. Da nije pl.voda ...
Ajme, sretno Lollypop!
Ja sam pred kraj imala pojačan iscjedak pa se ispostavilo da imam gardanellu. Svom srećom, vaginalete su ju riješile! sad slijedi čekanje i osluškivanje :D
Danas imam neke neobične bolove na lijevoj strani stomaka, budući da ležim na toj strani moguće da se samo čudno namjestila, tko će ju znat!
Pandora, na koji su ti nacin utvrdili da to imas...Ja sam par puta radila urinokulturu i to je to...i briseve. Al mi je dr svejedno bio dao vaginalate 3 kom...al mi ništa nisu pomogle pa sam se pomirila s tim da je "to tako kod mene"...
Svaki put pri posjeti trudničkoj ambulanti dobili smo onaj štapić po kojemu uriniraš, jel. Jednom je jedan kvadratić poljubičastio i dr. mi je to napisao kao dijagnozu, a medazol kao terapiju.
Sortiraj odgovore
Najstariji