Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    27. Srpanj 2015. 13:46

Lollypop sretnoooo!!

Tinčica3
    27. Srpanj 2015. 14:04

Hehehehe prefora!! Sretno Lollypop! Javi nam se kad budes mogla!

• Beba16
    27. Srpanj 2015. 14:10

Lollypop sretno i drži se

MalaZelena
    27. Srpanj 2015. 14:15

sretno Lollypop

<

kachi
    27. Srpanj 2015. 14:42

Lollypop, sretno! Neka je počelo, sad samo da prođe što brže i lakše, bez dripa i rezanja! 

Ivaaaa
    27. Srpanj 2015. 15:01

Weeeeee, Lollypop!! Sretno, da prodje bez puno muke. 

Meni je isto koma dan, ne mogu doci k sebi, najradje bi prespavala dan...

Sinoc me dvaput tako jako zabolilo nesto dolje, neka nova bol al ne bi rekla da ima veze sa trudovima. Al nesto totwlbor drugacije, i skroz nisko. Malac se javlja. Ja imam iscjedak veliki cijelu trudnocu. Nekad bi se i zabrinula, al je zuckast, nije sama voda...pitala sam dr.,kaze da je to meni tako i gotovo. Da nije pl.voda ...

Pandora4
    27. Srpanj 2015. 15:05

Ajme, sretno Lollypop! 

Ja sam pred kraj imala pojačan iscjedak pa se ispostavilo da imam gardanellu. Svom srećom, vaginalete su ju riješile! sad slijedi čekanje i osluškivanje :D
    Danas imam neke neobične bolove na lijevoj strani stomaka, budući da ležim na toj strani moguće da se samo čudno namjestila, tko će ju znat!

Ivaaaa
    27. Srpanj 2015. 17:03

Pandora, na koji su ti nacin utvrdili da to imas...Ja sam par puta radila urinokulturu i to je to...i briseve. Al mi je dr svejedno bio dao vaginalate 3 kom...al mi ništa nisu pomogle pa sam se pomirila s tim da je "to tako kod mene"...

Pandora4
    27. Srpanj 2015. 17:29

Svaki put pri posjeti trudničkoj ambulanti dobili smo onaj štapić po kojemu uriniraš, jel. Jednom je jedan kvadratić poljubičastio i dr. mi je to napisao kao dijagnozu, a medazol kao terapiju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.