Sad kad vidim da je i drugima težak današnji dan, malo mi je lakše. Već sam mislila da je do mene. Moja curka se digla prije 7 i od onda smo aktivne po stanu. Malo prije je zaspala, što je meni znak da mogu pospremati po stanu ( i eventualno spakirati konačno torbu za bolnicu ), ali ja bi najradije legla skupa s njom.
Meni je termin za manje od 3 tjedna, ali se osjećam kao da bi mogla svaki čas...kao i svaka od nas valjda. Kičma me non stop boli, ali nisu trudovi nego ona tupa bol od širenja i spuštanja valjda.
Što se tiče sluznog čepa, pucanja vodenjaka i trudova...mislim da ćemo sve prepoznati trenutak kad to zapravo krene...a uostalom, ako je ona Amerikanka mogla roditi sama u vozećem autu dok ju muž snima i vozi, onda ćemo valjda i mi moći dogegati se do bolnice
Sparno je danas, nikako se razbudit. Vruce i sparno.
Mene stalno nesto bolucka, ali ne iz leda ili menstrualno nego me probode ili zapecka trbuh. Kao da me mravic ugrize za stjenke trbuha, eto tako.
Bicu ja ko pikica sve mi se cini, ona valjda drzi rekord u prenasanju ljetnih beba
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sad sam čitala da će idućeg tjedna opet biti 35°C i tako nekih tjedan dana ! Pa tko će to izdržati?!
uf, ovo iščekivanje je , da bar krene. Sad su vrućine malo popustile, ali sad kad opet krene pržiti rado bi da sam se već riješila. Koja tlaka
<
Ja sam neki dan procitala da je ovo najtopliji srpanj u posljednjih 65 godina.
I onda ce mi mali za 15ak godina u pubertetu reci tipa: "daj stara ne seri.."
A nece ni znati kako nam je bilo.
Sve bi ja njih natjerala da probaju one elektricne simulacije koje oponasaju trudove. Gledala sam neki dan na fejsu i plakala od smijeha.
Drz'te se mame, jos malo...
Meni ova prognoza bas pase...mislim da mi je poceo ispadati sluzni cep...jucer ogromna kolicina sluzi...i jutros...bez krvi i zilica oba puta...mislim da je cep jer nikakvog iscjetka nisam dosad imala skoro kroz cijelu trudnocu a i to je bas pravi iscjedak..monda su me od jucer poceli prati neki bolovi pa stanu pa opet...mama veli da mi se trbuh spustio...ja se nadam da bu skoro...i da ce mi u srijedu rec da se pakiram u radaonu....mogu vam reci da meni nije fizicki tesko ali ja bi rado da on izade van jer se ovako bojim samo da se nesto zakomplicira...to je neki moj strah nakon svega sto sam dozivjela pa bi samo zbog toga da se rodi sto prije...znam da je to tu negdje...kroz dva tjedno sigurno mora izac van...drago mi je kaj je aktivan i kaj samim time znam da je sve ok...barem se nadam...a sad jel njemu lijepo u busi ili mu jos nije vrijeme za van nemam pojma...
...molim Te za malo sreće....
Ja da cu na kavu, pukao vodenjak, evo me na ctgu. Pocinje show.
Bome mi se izlilo. Sve filmski ispalo hahahaha frendice umisto na kavu me vozile u radaonu hahah
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji