u drugoj trudnoci mi je ispao cep to jutro kad sam isla na kontrolu. ali posto sam se tusirala cep sam vidjela u prolazu po kadi do odvoda
onako gusta sluz, smeckasta sa nekim zilicama, kao tebi lollypop.
samo kazu kad taj cep ode mozes rodit odmah a mogu proc i dani dok krene.
ja sam otisla na kontrolu i nakon kontrole mi se probusio vodenjak, visoko gore i samo curkao.
rodila drugi dan na carski.
Joj, nakon pustom čuvanja da ne urani, evo ja danas 39+1 (vidim da mi na tickeru krivo piše jer mi je termin u subotu) i kraj se ne nazire. Još uvijek vozim - obavljam osnovne stvari sebi i maloj, ponekad kuham ja ponekad svaki i ništa. U petak idem u TA na pregled vode i nadam se da će me ostavit na porodu ako se do tada ništa ne dogodi...
jutro!
danas mi je bas neko tesko jutro. nikako da se razbudim i dodem k sebi, bez obzira sto je moj fran vec na veliko aktivan po kuci
navecer nemogu zaspat sigurno 2 sata kad legnem, a legnem umorna kao pas. mislim da ce me ovo iscekivanje i uzbudenje dobrano kostati sna.
nadam se da je kod vas situacija bolja
Mene cijelu noc pomalo bolucka, kao menga bolovi alitoliko blago da sam mogla i spavati..evo i sada osjecam pomalo i sve se nadam da ce krenuti sve jace i da ce biti pravilni razmaci ovako samo cekam i osluskujem..bebica se mice a to je najbitnije
Sortiraj odgovore
Najstariji