Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    saabby
    26. Srpanj 2015. 15:59

u drugoj trudnoci mi je ispao cep to jutro kad sam isla na kontrolu. ali posto sam se tusirala cep sam vidjela u prolazu po kadi do odvoda
    onako gusta sluz, smeckasta sa nekim zilicama, kao tebi lollypop.
    samo kazu kad taj cep ode mozes rodit odmah a mogu proc i dani dok krene.
    ja sam otisla na kontrolu i nakon kontrole mi se probusio vodenjak, visoko gore i samo curkao.
    rodila drugi dan na carski.

Lollypop
    26. Srpanj 2015. 16:40

Znam da nista ne znam.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

CUUuu
    26. Srpanj 2015. 22:05

Joj, nakon pustom čuvanja da ne urani, evo ja danas 39+1 (vidim da mi na tickeru krivo piše jer mi je termin u subotu) i kraj se ne nazire. Još uvijek vozim - obavljam osnovne stvari sebi i maloj, ponekad kuham ja ponekad svaki i ništa. U petak idem u TA na pregled vode i nadam se da će me ostavit na porodu ako se do tada ništa ne dogodi...

saabby
    27. Srpanj 2015. 09:15

jutro!
    danas mi je bas neko tesko jutro. nikako da se razbudim i dodem k sebi, bez obzira sto je moj fran vec na veliko aktivan po kuci
    navecer nemogu zaspat sigurno 2 sata kad legnem, a legnem umorna kao pas. mislim da ce me ovo iscekivanje i uzbudenje dobrano kostati sna.
    nadam se da je kod vas situacija bolja

Bebily
    27. Srpanj 2015. 10:02

Mene cijelu noc pomalo bolucka, kao menga bolovi alitoliko blago da sam mogla i spavati..evo i sada osjecam pomalo i sve se nadam da ce krenuti sve jace i da ce biti pravilni razmaci  ovako samo cekam i osluskujem..bebica se mice a to je najbitnije 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.