ajme bobice cestitam!
kakav si divan i brz porod imala!
ja sam jucer bila kod anesteziologa. dobila papire koje nsim sa sobom na porod.
izmjerila mi je sestra tlak i onda pokusavala 5 min mi skinut tlakomjer s ruke nesto joj se zaglavilo i nije ga mogla otkopcat a naravno da ga je stegnula tolko jako da sam mislila da cu imat podljeve.
uzeo mi je anamnezu. pogledao nalaze ekg-a i labosa. i to je to. sad trebam cekat srijedu da cujem sta dr kaze. neznam kad oni dogovaraju carski, ali se nadam sto prije.

bobice čestitam!!!
saabby,jel ti to imaš dogovoreni carski? koji je razlog i koja bolnica?
ja idem 3.8. u bolnicu na pripreme za carski i ostajem dok se ga oni ne smisle napravit ,što mi se uopće ne sviđa ,mislila sam da neću bit dugo u bolnici,maleni mi je na zadak,a sad sam 37+2
bobice čestitam!!!
saabby,jel ti to imaš dogovoreni carski? koji je razlog i koja bolnica?
ja idem 3.8. u bolnicu na pripreme za carski i ostajem dok se ga oni ne smisle napravit ,što mi se uopće ne sviđa ,mislila sam da neću bit dugo u bolnici,maleni mi je na zadak,a sad sam 37+2
pa, jos nemam (dok mi ne daju datum nista im ne vjerujem )
ja cu u bolnici sv duh rodit. ovo mi je 3. porod i s obzirom da mi je 2. dijete bilo 4600g, te nakon sati i sati bezuspjesnog pokusaja vaginalnog poroda ipak su se odlucili na carski.
a sad bebac ima preko 4 kg pa ce (nadam se) odmah na carski.
ja sam obavila ekg, labaratorij i anesteziologa. u srijedu cu na kontrolu pa cu vidjet sta ce dr rec.
nadam se da me nece hospitalizirat pa drzat npr 1-2tj do carskog.
a dali ti je to prvi porod?

da prvi mi je i ništ mi se to ne sviđa hehheh ,koliko si ti već dugo u bolnici?
da prvi mi je i ništ mi se to ne sviđa hehheh ,koliko si ti već dugo u bolnici?
ma u kakvoj bolnici, poludila bi da sam tamo
ja sam doma i nitko jos nije spominjao bolnicu od doktora.
mozda bolje da ti naprave carski ako ti je prvi porod i eba na zadak (makar jos ima vremena da se okrene).
jer je meni bebac u 2. trudnoci bio na zadak do 39.tj. s tim da sam ih molila da mi naprave carski ako se bebac ne okrene, ali obzirom da sam prvo dijete rodila vaginalno i njega bi poradali vaginalno na zadak. ali su prvo htjeli pokusati napraviti vanjski okret bebe na sto ja nisam pristala zbog niza mogucih komplikacija. na kraju se on sam okrenuo (a rekli su da nece moc jer je velik) i ipak sam zavrsila na c arskom.

i puno lakse i prije sam se oporavila od carskog nego vaginalnog porodaja.

Bobice, čestitam!
Joj, vi cure za carski, želim vam što prije datume da se ne mislite ovako. Grozno je nemati to sve lijepo utvrđeno i dogovoreno ranije.
Ja ću danas napraviti završnu kontrolu torbi za bolnicu i stvari za izlazak iz bolnice. Već ih dugo imam spakirane pa moram vidjeti gdje mi je što i da li su se čokoladice pokvarile.
Bobice, čestitam!
Joj, vi cure za carski, želim vam što prije datume da se ne mislite ovako. Grozno je nemati to sve lijepo utvrđeno i dogovoreno ranije.![]()
Ja ću danas napraviti završnu kontrolu torbi za bolnicu i stvari za izlazak iz bolnice. Već ih dugo imam spakirane pa moram vidjeti gdje mi je što i da li su se čokoladice pokvarile.
joj i ja nam zelim sto prije neke termine. nadam se da se da bebac nece sam od sebe odlucit krenut van jer neznam kako ce se doktori ponasat u tom slucaju.
ja svoju torbu nisam jos do kraja slozila
imam jos par sitnica za umetnut unutra i nikako da se natjeram to ugurat unutra.

Bobice cestitam od srca! Ljubi malog mišica!
Gledam sad nalaz koji mi je doktorica dala u TA.
Pise ovako:
Cx 2/3 čl, za 1 pp do sredine kanala
S obzirom da je rekla da je sve u redu nisam ni pitala sta to znaci. A sad me jako zanima.
Jel bi ja mogla ranije od 10.08.?
Bobice cestitam od srca! Ljubi malog mišica!
Gledam sad nalaz koji mi je doktorica dala u TA.
Pise ovako:
Cx 2/3 čl, za 1 pp do sredine kanala
S obzirom da je rekla da je sve u redu nisam ni pitala sta to znaci. A sad me jako zanima.
Jel bi ja mogla ranije od 10.08.?
Ma jok, ne znaci to nista. Mozes i ne moras
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji