Bobice cestitam od srca! Ljubi malog mišica!
Gledam sad nalaz koji mi je doktorica dala u TA.
Pise ovako:
Cx 2/3 čl, za 1 pp do sredine kanala
S obzirom da je rekla da je sve u redu nisam ni pitala sta to znaci. A sad me jako zanima.
Jel bi ja mogla ranije od 10.08.?
Ja danas bila na ctg-u, sve u redu ali nema trudova. Plodna voda blago mlijecna..sutra ujutro opet ctg.
Ali taj pregled plodne vode...jos imam nelagodan osjecaj dolje, imam osjecaj da cemo i ja i beba pocet plakat a sad ce to biti sve cesce i cesce...necu valjda to morat pomavljat svaka 2 dana, aparatura ka iz horor filma
da barem trudovi pocnu.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Lollypop,
Daj malo poblize opisi pregled, ja nemam pojma nista o tome. Jel boli??? Jel mora biti neugodno ili je do doktora?
Lollypop, ja mislila da ti javljaš kako si rodila. Mogu da se uživim u taj osjećaj jer mi je i samoj neki dan bilo tog rovanja kod vađenja šava. Znam da sam čitavo veče i sutradan od toga bila tako osjetljiva i pitala sam se kako ću uopće roditi kad je ovo sada bilo toliko nelagodno (nije boljelo ali je grozan osjećaj tog kopanja unutra). Imam osjećaj da za plodnu vodu moraju i dublje kopati pa je sigurno još gore.
Inače, ja sam večeras uočila četiri truda u pravilnim razmacima (na 30min), onda sam otišla malo u šetnju po kvartu, nakon čega mi je krenulo nešto malo blijedo-žućkastog iscjetka (mislim da bi za sluzni čep toga moralo biti više, a ovo mi je znalo malo curkati i prethodnih dana nakon šetnje, ali nikad nešto baš puno)...i sad me samo malo bole leđa, ali ne kužim neke posebne kontrakcije. Mislite li da su to neki znakovi početka?
Sad me pomalo brine da će krenuti u toku noći (a bed mi je to) i da neću na vrijeme skužiti.
Da, bas je nelagodna..i kasnije sam bila cila u k****, nisam mogla ni jest ni nista, samo da mi je lezat skvrcena na krevetu...bilo mi je nesto sukrvice, vidila sam nakon piskenja..cisto me strah kako ce to ici svaka 2-3 dana..
Dodatan strah mi je sto je beba nisko, moja doksa je napipa prstom, a kako onda tek on sa tom zeljeznom spricom?! Imam osjecaj da ce mi ga ubosti u glavu..da ne spominjem koliko me strah lose dezinfekcije.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji