Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kachi
    25. Srpanj 2015. 23:20

Mislim da ipak ne trebaš brinuti da to bebu može ubosti ili da bi dobila neku infekciju.Ja se ipak nadam da nisu toliko blesavi i neoprezni. 
    Navijam za to da do sljedećeg termina za pregled plodne vode beba već izađe. 

Ja više ne znam što da pratim i bilježim, da li te kontrakcije u trbuhu ili ove bolove u leđima i više ništa u tome ne vidim. Mislim da ću se pokupiti da spavam jer me ovo samo opterećuje. 

Lollypop
    25. Srpanj 2015. 23:43

Mislim da je to najpametnije :) da su pravi trudovi ne bi mogla spavati haha tako cu i ja testirat svoje trudove 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

kachi
    25. Srpanj 2015. 23:53

A muž je sav euforičan pa me svako malo pita: "I što sad osjećaš?"  Sva sreća pa sam još uvijek pitoma, za sad ga ne bih ozlijedila iako kad me to pita... 

Želim svima mirnu noć sa što manje ustajanja do wc-a.

Rina5
    26. Srpanj 2015. 13:21

Evo mi bili na drugoj plodnoj! Dr bila super komunikativna opustena  ludilo pregled ka pregled manje bolan al kad je normalan dr sve je izdrzivo! Kaze dobar nalaz nisi za osta u bolnici al nis daleko hm hm! Da me ona dopadne na porodu super! U utorak opet

Nerviraju me najvise ova zivkanja i sms nika vise poziva jesi li jesi li ...

Lollypop
    26. Srpanj 2015. 14:36

Da, ljudi su uzasno dosadni...nije meni tesko poslat "izvjesce", no umorna sam i neda mi se stalno "analizirat sebe". Ide mi i muz na zivce sa "kako se osjecas" svako malo, ali njega jos toleriram (jedva).

Ja na ctgu jutros, pokazao mi blage kontrakcije. Poslali me doma, ja dosla doma na wc, a ono prokrvljena sluz, valjda od grube amnioskopije jucer popodne. Obrisala se opet, a ono guuusti obilan isjcedak raznih boja, mislim da je bio cep. Najobilniji ikad. Beba se meda, mene svako malo nesto probode i zaboli. Sad cekam...ako nista, pregled sutra popodne kod moje doktorice.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Rina5
    26. Srpanj 2015. 14:59

Tako ti je i meni bilo nakon prve amnio uzas! A sad nakon druge nista! A probada bolucka leda i kada cu menstru dobit al nis jako! 
    Mene muz ne pita al kad se dizen svaki put je ...di ces.... U pm cu di mogu ic osin na wc, il kad me stisne on odma na sat gleda pre smisno mi  al ovi ostali brate ajde kaces jesi li  aj vise..... Ne javljan se ba tel vise u fazi san da doznaju kad rodin i vec buden doma ahahaga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.