Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina5
    24. Srpanj 2015. 23:25

Bobice cestitan!

CUUuu
    25. Srpanj 2015. 01:02

Bobice čestitam. Baš brz i lijep porod, a i super mjere obzirom na  37. Tjedan.

Pandora4
    25. Srpanj 2015. 06:10

Čestitam!!! 

saabby
    25. Srpanj 2015. 08:36

ajme bobice cestitam!
    kakav si divan i brz porod imala!

ja sam jucer bila kod anesteziologa. dobila papire koje nsim sa sobom na porod.
    izmjerila mi je sestra tlak i onda pokusavala 5 min mi skinut tlakomjer s ruke nesto joj se zaglavilo i nije ga mogla otkopcat a naravno da ga je stegnula tolko jako da sam mislila da cu imat podljeve.
    uzeo mi je anamnezu. pogledao nalaze ekg-a i labosa. i to je to. sad trebam cekat srijedu da cujem sta dr kaze. neznam kad oni dogovaraju carski, ali se nadam sto prije.

mare27
    25. Srpanj 2015. 10:23

bobice čestitam!!!

saabby,jel ti to imaš dogovoreni carski? koji je razlog i koja bolnica?
    ja idem 3.8. u bolnicu na pripreme za carski i ostajem dok se ga oni ne smisle napravit ,što mi se uopće ne sviđa ,mislila sam da neću bit dugo u bolnici,maleni mi je na zadak,a sad sam 37+2

mare27
    25. Srpanj 2015. 11:40

da prvi mi je i ništ mi se to ne sviđa hehheh ,koliko si ti već dugo u bolnici?

saabby
    25. Srpanj 2015. 12:16

i puno lakse i prije sam se oporavila od carskog nego vaginalnog porodaja.

kachi
    25. Srpanj 2015. 12:53

Bobice, čestitam! 

Joj, vi cure za carski, želim vam što prije datume da se ne mislite ovako. Grozno je nemati to sve lijepo utvrđeno i dogovoreno ranije.  

Ja ću danas napraviti završnu kontrolu torbi za bolnicu i stvari za izlazak iz bolnice. Već ih dugo imam spakirane pa moram vidjeti gdje mi je što i da li su se čokoladice pokvarile.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.