Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva.lu
    24. Srpanj 2015. 18:06

Bobice zavidim ti  sretno 

Mi isto danas bili na pregledu-beba 3700g plodne vode ima cerviks 1/2 clanka 1cm otvorena i dalje-njoj je to i dalje odlican nalaz sto je par puta odusevljeno ponovila (mene to ne tjesi ja bi da mi je radje rekla nebute docekali termin-salu na stranu nek sve samo bude super)...rekla je kad krene da to bude brzo islo...iz njenih usta u Bozje usi

...molim Te za malo sreće....

bobica9
    24. Srpanj 2015. 20:47

5 sati nakon pucanja vodenjaka, rodio se moj mali mis, 49cm i 3340g! Sve je jako brzo proslo, dali mi malo dripa i za sat vremena kazem ja mm da ide po doktora, da je to to. Dosli dr i babica i rodila u 2 truda. Ali sam dosta iznutra popucala, tako da je sivanje dugo trajalo. Jos ne vjerujem da sam rodila! 😍

Bublica123
    24. Srpanj 2015. 20:51

Cestitam bobica

Bebily
    24. Srpanj 2015. 20:59

ajmeeee bobice čestitke  divan porod..i ja bi voljela proći tako ''ležerno'' superrrrrr....
    sve najbolje još jednom...

• Beba16
    24. Srpanj 2015. 21:02

bobice čestitam..... ljubite se i grlice sa malim mišom

i ja isto jedva čekam

• novamama2
    24. Srpanj 2015. 21:16

Čestitke Bobice!!

Da vas pitam, jeste li i kada spakirali stvari za bolnicu? Ja sam s prvom curom spakirala dva tjedna prije poroda. Ali, onda sam imala vremena sve laganini odrađivati i nekako sam se osjećala "poletnijom". Sad mi je termin za tri tjedna i imam još toliko toga što bi htjela napraviti po kući prije nego rodim, a od ovih vrućina ništa ne mogu (i zbog trudnoće, naravno :) ). Pakiranje torbe mi je zadnje na pameti.Samo da me ne uhvate po noći trudovi, da budem dovoljno odmorna sve spremiti :)

Filotea
    24. Srpanj 2015. 21:53

Čestitke bobice!  Sretno svim ostalim mamama koje iščekuju svoja malena blaga 

Lollypop
    24. Srpanj 2015. 21:56

Bobice cestitam!!

Ja sutra popodne na pregled u radaonu..po prvi put. Vrlo moguce da ostanem ;) ali nemam trudova, samo se pomalo otvaram :/

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bebily
    24. Srpanj 2015. 21:57

Ja sam torbu spremila negdje krajem 36tj..i svaki puta kada idem na kontrolu ju ponesem da se muzic ne treba vracati ako me ostave slucajno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.