Bobice zavidim ti sretno
Mi isto danas bili na pregledu-beba 3700g plodne vode ima cerviks 1/2 clanka 1cm otvorena i dalje-njoj je to i dalje odlican nalaz sto je par puta odusevljeno ponovila (mene to ne tjesi ja bi da mi je radje rekla nebute docekali termin-salu na stranu nek sve samo bude super)...rekla je kad krene da to bude brzo islo...iz njenih usta u Bozje usi
...molim Te za malo sreće....
5 sati nakon pucanja vodenjaka, rodio se moj mali mis, 49cm i 3340g! Sve je jako brzo proslo, dali mi malo dripa i za sat vremena kazem ja mm da ide po doktora, da je to to. Dosli dr i babica i rodila u 2 truda. Ali sam dosta iznutra popucala, tako da je sivanje dugo trajalo. Jos ne vjerujem da sam rodila! 😍
ajmeeee bobice čestitke divan porod..i ja bi voljela proći tako ''ležerno'' superrrrrr....
sve najbolje još jednom...
bobice čestitam..... ljubite se i grlice sa malim mišom
i ja isto jedva čekam
Čestitke Bobice!!
Da vas pitam, jeste li i kada spakirali stvari za bolnicu? Ja sam s prvom curom spakirala dva tjedna prije poroda. Ali, onda sam imala vremena sve laganini odrađivati i nekako sam se osjećala "poletnijom". Sad mi je termin za tri tjedna i imam još toliko toga što bi htjela napraviti po kući prije nego rodim, a od ovih vrućina ništa ne mogu (i zbog trudnoće, naravno :) ). Pakiranje torbe mi je zadnje na pameti.Samo da me ne uhvate po noći trudovi, da budem dovoljno odmorna sve spremiti :)
Čestitke bobice! Sretno svim ostalim mamama koje iščekuju svoja malena blaga
Bobice cestitam!!
Ja sutra popodne na pregled u radaonu..po prvi put. Vrlo moguce da ostanem ;) ali nemam trudova, samo se pomalo otvaram :/
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Ja sam torbu spremila negdje krajem 36tj..i svaki puta kada idem na kontrolu ju ponesem da se muzic ne treba vracati ako me ostave slucajno
Sortiraj odgovore
Najstariji