Bebily, ja sam mislila da su pregledi urin-tlak-otkucaji-otvorenost sve do 40 tt, ako nema trudova,vodenjaka i nista jos nije krenulo. A kad je termin da tad gledaju tek plodnu vodu...sorry, najvise tebe gnjavim haha...samo eto taman ti sve znas iz Vinogradske
To sve zavisi koliko si otvorena zato te vjerojatno Bebily nije ni bolilo!
Nisan toliko osjetljiva i svakake boli mogu pritrpit al ova je stvarno konj! Ma bolilo bi to manje da je ona sta rekla nego drska i hladna uzas uzas! A kako ona upire na silu normalno ti se grcis nego stas! A sad jel moraju il ne neman pojma mozda i moraju da to sve malo poguraju!
Nadan se da u nedilju nece bit ova dr! I odsad s uloscima na preglede

I evo sad na wc i vidin nesto tamno smede jel to sad taj tzv čep il nije il sukrvica neman pojma vise nisan pametna!

Dosla ja na uzv i pregled, i ustajem sa stola kad ono - puknuo vodenjak! 😂 Eto, sad cekam da me zaprime, lagano osjecam trudove i tak. Stize moj mali mis!!!
Dosla ja na uzv i pregled, i ustajem sa stola kad ono - puknuo vodenjak! 😂 Eto, sad cekam da me zaprime, lagano osjecam trudove i tak. Stize moj mali mis!!!
Bobice sretno!

Ajme majko, bobice sretno!!!!
Mi smo imale isti termin, pa me sad panika uhvatila, jer ja nekako do sad sam imala ful lezeran pristup. Kao imam ja jos puuuno vremena. Danas govorim muzu, ne moras ti zuriti. Dodi 2 dana prije termina i to je dovoljno! Ajme sad sam tek svjesna da mogu i ja svaki dan :))
Javi sve kako je proslo i drzi se! :) :) <3

Super bobiceeee nadam se da te neće puno namučiti bebica
držim fige..
A nemam ti pojma Ivaaa kad je vrijeme da se gleda plodna, da li prije ili tek kad nastupi termin..ja sam za prst otvorena ali tako već tjedan dana..doktorica je pogledala, bitno mi je da je sve ok

Bebily, ma da, ja isto vise volim da pogledaju sve nego da ne....cisto da znam sta ocekivat i pitat tamo sta mi nije jasno...
Bobica, haha, fora zelim ti sreću! Bit će sve super
Veri prošli tjedan smo bili ma pregledu- 33t1d i teški 2056g, otkucaji ok, cervix omekšan, a ja zatvorena-sve ok, sljedeći četvrtak opet na pregled. A ti i tvoja beba? Moj mali se migolji naveliko, nekada bas bude i nelagodno..a jučer me bas zatezalo ispod trbuha, prvi put...a leđa me zadnja dva dana bole dolje kao kod menstruacije, valjda se tijelo polako priprema :))
Veri prošli tjedan smo bili ma pregledu- 33t1d i teški 2056g, otkucaji ok, cervix omekšan, a ja zatvorena-sve ok, sljedeći četvrtak opet na pregled. A ti i tvoja beba? Moj mali se migolji naveliko, nekada bas bude i nelagodno..a jučer me bas zatezalo ispod trbuha, prvi put…a leđa me zadnja dva dana bole dolje kao kod menstruacije, valjda se tijelo polako priprema :))
Moj maleni je aktivan non stop, nekad se zapitam spava li to dijete uopče hahaha :-) ja sam bila jučer na pregledu, doktor kaže da se okrenuo glavicom prema dolje, ja odlična (ne natičem, dobila 6 kg a trudna sutra puna 34 tj). Na ovom pregledu nije mjerio a zadnji pregled s 29+3 tj 42 dug, 1700 g. Iduči pregled za 2 tj i slušat će mo srčeko ❤❤

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji