Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivaaaa
    24. Srpanj 2015. 14:59

Bebily, ma da, ja isto vise volim da pogledaju sve nego da ne....cisto da znam sta ocekivat i pitat tamo sta mi nije jasno...
    Bobica, haha, fora  zelim ti sreću! Bit će sve super

nenana
    24. Srpanj 2015. 15:12

Veri prošli tjedan smo bili ma pregledu- 33t1d i teški 2056g, otkucaji ok, cervix omekšan, a ja zatvorena-sve ok, sljedeći četvrtak opet na pregled. A ti i tvoja beba? Moj mali se migolji naveliko, nekada bas bude i nelagodno..a jučer me bas zatezalo ispod trbuha, prvi put...a leđa me zadnja dva dana bole dolje kao kod menstruacije, valjda se tijelo polako priprema :))

• Beba16
    24. Srpanj 2015. 15:15

Bobice sretno

nenana
    24. Srpanj 2015. 17:17

Bobice sretnoooo! I javi nam iskustvo!

kachi
    24. Srpanj 2015. 17:25

Bobice, drži se i sretnoooo!  
    Tko je sljedeći? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.