ja jutros isla opet u bolnicu vaditi krv i napraviti ekg, a sutra idem po nalaze i anesteziologu da to rijesim. jel koja vec isla na dogovoreni carski? zanima me kakva je procedura? sta cu s anesteziologom dogovarat? mislim jos neznam niti termin carskog ni nis.
O, pa ti onda znaš sve.
Onda anesteziolog treba samo te razgovore obaviti, a datum će mu vjerojatno naknadno javiti...mada bi meni bilo logično da ti i to kažu i odrede danas.
pa da, neznam, buni me to... jucer sam bila na pregledu kad me dr pitao dali sam dobila uputnice i uputu da obavim te pretrage prije carskog, reko nisam, pa mi je onda on dao i reko neka se narucim za tjedan dana na pregled. mozda ce onda dogovorit termin carskog?
Saabby, idem srijedom.iduću srijedu sam naručena. do onda ti možda već i rodiš :)
što se tiče tekućine, ja inače pijem puno, a ovih dana se čak i noću ustajem piti.
svaki dan pobožno gledam prognozu i nadam se "zahlađenju" od 30C što prije .
Vezano za težinu bebe, meni su prvu na dan poroda fulali za pol kile :D Kad se rodila babica me 3 puta pitala što mi je doktor rekao koliko je teška beba. On ju je procijenio za pol kile lakšom :)
Sortiraj odgovore
Najstariji