Ja evo nikako da se ohladim... klima pomaže, ali kad si stalno u pokretu više ništa ne pomaže....
Kod nas je u primorju jučer kasno večer bila takva olujna kiša da se to moglo viđat samo kad pušu teške južine u 3. i 4. mjesecu. još ovi požari - valjda će biti dobro.
Evo, ja nisam bila ima dva tjedna na pregledu a sad sam 38+4..... prošli put me nije mogao primiti jer sam kasnila..... sama sam si kriva, a sad je na godišnjem tako da se mislim kad ću....
dobila sam prošli put uputnicu za rodilište i čak za plodnu vodu ako pređem termin tako da čekam....
ne mogu prosuditi da li su pravi trudovi, jer sam stalno u pokretu i leđa me zbog saginjanja, kretanja amo tamo bole tako da ne znam bili prepoznala.
Ivaaaa, s punih 35 tjedana je imala 1900. Da, kod privatnice, jako kvalitetan ultrazvuk... nenana, onda se sigurno vidimo... :)
Ja danas bila na ctg-u, sve ok. Za vikend idem opet, ali u rodiliste..pa cemo vidit tamo oce li me zadrzat ili ce me pustit doma. Meni se sve cini da ce me zadrzat jer mi je termin i otvorena par cm...sve me strah da ce me se ici rijesiti, prikacit na sve moguce lijekove i udri. Ali vidit cemo...sto bude bude.
Kod mene ni kap kise nije pala. Nesto puhalo kao da ce pocet..ali nista.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Mamatobe, u ovoj TA u kojoj sam ja bila nisam uopce vidjela uzv, ali znam da imaju u sobi prekoputa, jer sam bila tamo u prosincu. Zamoli ako te to brine, mada mi se cini da tako cesto fulaju....odnosno kao da procijene uvijek manju tezinu
A u Vinogradskoj sam jucer dala onu uputnicu, D1 mislim da se zove 😝, vec sam zaboravila. I narucili me za dva tjedna. Jel trebam ista vise donosit ili je to to, dala sam tu jednu, i sad me prati bolnica i to je to...??
To je to Ivaaaa..dalje je sve na njima kako oni kažu..
ja sam jučer isto bila na kontroli, sve ok, plodna voda ok, i dalje samo prst otvorena ja sam se nadala da će biti bar tri ali ništa..morat ću neke druge mjere poduzeti da se to pokrene
ako ne krene prije opet kontrola za tjedan dana, tada ćemo biti 40+2
Evo mi taman s amnio iz bolnicr nista nova kontrola za dva dana! A doktorica uzas upire li ga ka konj ja ne znan jel to inace boli al ocito se meni nis ne desava a ona na silu provjerava bilo sukrvice koliko oces! Nazivcirala me ajme!
Sortiraj odgovore
Najstariji