Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kachi
    24. Srpanj 2015. 12:37

Kad sam bila u bolnici cimerici se jedna doktorica čak izvinila zbog tako bolnog pregleda, ali je rekla da to jednostavno mora biti malo bolnije u tom periodu (ona je prešla termin uveliko). Da li je lagala da sebe opravda ili to stvarno tako mora, ne znam. 

Kod mene se još ništa ne dešava, ali budući da imamo još sedam dana do termina mislim da je ipak i normalno da je tako. Jedino što sam ja mislila s obzirom na moju dijagnozu da će bebolina izaći čim krenem i ja da se krećem.  Ovako bih sada da ona još sačeka npr. do ponedjeljka u jutro. Čak se mislim lagano šetkati i uživati sutra i prekosutra, a u nedjelju navečer dragog natjerati da napravimo zajednički malu generalku u stanu pa računam da bi nam to taman i moglo potjerati malu van. Dve muhe jednim udarcem.
    Ja samo strepim da mi ne krene to po noći. Nekako mi je to baš koma ideja. Da li vi imate tako neke nerazumne strahove?

Bebily
    24. Srpanj 2015. 13:09

Ja bih možda čak i voljela da krene navečer ili po noći..dok je manja gužva po bolnici i taman se do ujutro riješim  ahh kakav divan plan  meni je jučer provjeravala plodnu vodu i isto je rekla da će biti neugodno, da zna boljet i da se može pojaviti i sukrvica ali bome ništa..nisam ni osjetila pregled..

Ivaaaa
    24. Srpanj 2015. 14:11

Bebily, ja sam mislila da su pregledi urin-tlak-otkucaji-otvorenost sve do 40 tt, ako nema trudova,vodenjaka i nista jos nije krenulo. A kad je termin da tad gledaju tek plodnu vodu...sorry, najvise tebe gnjavim haha...samo eto taman ti sve znas iz Vinogradske 

Rina5
    24. Srpanj 2015. 14:15

To sve zavisi koliko si otvorena zato te vjerojatno Bebily nije ni bolilo! 
    Nisan toliko osjetljiva i svakake boli mogu pritrpit al ova je stvarno konj! Ma bolilo bi to manje da je ona sta rekla nego drska i hladna uzas uzas! A kako ona upire na silu normalno ti se grcis nego stas! A sad jel moraju il ne neman pojma mozda i moraju da to sve malo poguraju! 
    Nadan se da u nedilju nece bit ova dr! I odsad s uloscima na preglede 

Rina5
    24. Srpanj 2015. 14:19

I evo sad na wc i vidin nesto tamno smede jel to sad taj tzv čep il nije il sukrvica neman pojma vise nisan pametna!

bobica9
    24. Srpanj 2015. 14:20

Dosla ja na uzv i pregled, i ustajem sa stola kad ono - puknuo vodenjak! 😂 Eto, sad cekam da me zaprime, lagano osjecam trudove i tak. Stize moj mali mis!!!

Bebily
    24. Srpanj 2015. 14:26

Super bobiceeee  nadam se da te neće puno namučiti bebica  držim fige..
    A nemam ti pojma Ivaaa kad je vrijeme da se gleda plodna, da li prije ili tek kad nastupi termin..ja sam za prst otvorena ali tako već tjedan dana..doktorica je pogledala, bitno mi je da je sve ok 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.