Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • novamama2
    23. Srpanj 2015. 11:13

I pridružujem se ovim trudnicama bez klime...iako, kad uđem u klimatizirani prostor skužila sam da mi je to još gore. Previše mi puše i smeta....sad mi jasno ono da su trudnice zahtjevne
    Meni su noći najgore za izdržati. Najradije bi šetala po stanu nego ležala.

• novamama2
    23. Srpanj 2015. 11:16

Da, da, 29.7. ujutro....Prvi put sam bila prije dva tjedna i vidjela kako to izgleda. Samo prijava i uzv kod ginekologice (ne desno, nego lijevo kad se uđe) mi je trajalo sat i pol. što mi je prelativno brzo prošlo. Sad me sve strah koliko će trajati kad će mi raditi i ctg i uzv i ginekol. pregled. A vrućeeee

MalaZelena
    23. Srpanj 2015. 11:19

ja očito imam lošeg doktora , prva beba 4200, drugaa zapela sa 4500, jedva se izvukli bez carskog, sad u 35 tjednu 3500. Pitam orekjučer doktora koliko je sad ova velika, 38+5 tjedan, on niti nije pogledao, kaže : " Velika je, šta se brinete" i pošalje me kući, a ja ljuta kao ris, opet se patiti sa preko 4 kg bebom po ovim paklenim vrućinama, ja ne znam tko je tu lud, ali mojeg je doktora očito briga kako ćemo nas dvije to preživjeti

<

iva.lu
    23. Srpanj 2015. 11:57

Zato i mene brine...po utzv privatnika moja beba je uvijek bila veca i po tjednima i po procjeni tezine...oni to tak zbrljave u par sekundi to je to...zato me zanima koliko je da znam kak cu se postavit...a ne kad se posteno izmucis pa eto idemo na carski beba je prevelika...da su se utzv preklapali sve bi ja to ignorirala ovako nije mi bas svejedno

...molim Te za malo sreće....

MalaZelena
    23. Srpanj 2015. 12:07

ma ne znam, ja bi uvijek radije odabrala prirodan porod, ali moj drugi iako je na kraju završio priorodno bio je jako stresan i za bebu i za mene, imala je slomljenu ključnu kost, pola dana je samo bljuvala plodnu vodu, namučila se pošteno. Na pola muke su krenuli pripremati za carski kad je zapela i kad su joj slabili otkucaji, a onnda ipak izmučili do kraja nas obje. Sad mi nije jasno zašto to moram opet prolaziti kad se zna da je beba velika i da je to patnja za bebicu. Ne razumijem doktore i njihove statistike, ne bi li trebali na prvom mjestu biti pacijenti?

<

nenana
    23. Srpanj 2015. 15:39

Veri vidjeti se nećemo ali se možemo pratiti :))

Mamatobe ja sam u četvrtak tamo, uvijek oko 12:00 pa se možda i vidimo..znaju oni napraviti i uvz u TA, treba pitati..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.