ja jutros isla opet u bolnicu vaditi krv i napraviti ekg, a sutra idem po nalaze i anesteziologu da to rijesim. jel koja vec isla na dogovoreni carski? zanima me kakva je procedura? sta cu s anesteziologom dogovarat? mislim jos neznam niti termin carskog ni nis.
ja jutros isla opet u bolnicu vaditi krv i napraviti ekg, a sutra idem po nalaze i anesteziologu da to rijesim. jel koja vec isla na dogovoreni carski? zanima me kakva je procedura? sta cu s anesteziologom dogovarat? mislim jos neznam niti termin carskog ni nis.
Ne znam što sve ide kod carskog, ali znam što ćeš najvjerojatnije pričati s anesteziologom. Ona/on ti uzme anamnezu tj. ispita te o eventualnim prethodnim operacijama, reakcijama na anest., alerg.reakcijama na lijekove i pretpostavljam da ćeš imati opciju da se odlučiš želiš li spinalnu ili opću anesteziju. Navodno je sporije i teže buđenje iz opće anestezije, a za spinalnu osobno znam da je veoma lagano doći k sebi, nema mučnine, halucinacija i sl. Vrlo si pribran u glavi. Iako sam ja imala manji zahvat u spinalnoj od carskog pa možda moja reklama i nije potpuno mjerodavna.

O, pa ti onda znaš sve.
Onda anesteziolog treba samo te razgovore obaviti, a datum će mu vjerojatno naknadno javiti...mada bi meni bilo logično da ti i to kažu i odrede danas.
O, pa ti onda znaš sve.Onda anesteziolog treba samo te razgovore obaviti, a datum će mu vjerojatno naknadno javiti…mada bi meni bilo logično da ti i to kažu i odrede danas.
Mislim da za datum odrede termin? Barem je tako mojoj priji..
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

pa da, neznam, buni me to... jucer sam bila na pregledu kad me dr pitao dali sam dobila uputnice i uputu da obavim te pretrage prije carskog, reko nisam, pa mi je onda on dao i reko neka se narucim za tjedan dana na pregled. mozda ce onda dogovorit termin carskog?
pa da, neznam, buni me to… jucer sam bila na pregledu kad me dr pitao dali sam dobila uputnice i uputu da obavim te pretrage prije carskog, reko nisam, pa mi je onda on dao i reko neka se narucim za tjedan dana na pregled. mozda ce onda dogovorit termin carskog?
Pa i ja mislim da bi morali, bilo bi vrijeme. Mada tempo doktora i ono što mi zamišljamo često bude vrlo različit. Nažalost.
Na tim uzv procjenama veličine bebe stvarno često znaju vrlo oscilirati i često nisu pouzdane.

Saabby, idem srijedom.iduću srijedu sam naručena. do onda ti možda već i rodiš :)
što se tiče tekućine, ja inače pijem puno, a ovih dana se čak i noću ustajem piti.
svaki dan pobožno gledam prognozu i nadam se "zahlađenju" od 30C što prije .
Vezano za težinu bebe, meni su prvu na dan poroda fulali za pol kile :D Kad se rodila babica me 3 puta pitala što mi je doktor rekao koliko je teška beba. On ju je procijenio za pol kile lakšom :)
Saabby, idem srijedom.iduću srijedu sam naručena. do onda ti možda već i rodiš :)
što se tiče tekućine, ja inače pijem puno, a ovih dana se čak i noću ustajem piti.
svaki dan pobožno gledam prognozu i nadam se "zahlađenju" od 30C što prije .
Vezano za težinu bebe, meni su prvu na dan poroda fulali za pol kile :D Kad se rodila babica me 3 puta pitala što mi je doktor rekao koliko je teška beba. On ju je procijenio za pol kile lakšom :)
onu srijedu 29.07.? ja tad idem na pregled. do tad necu rodit sigurno.
i meni su 2. dijete procijenili 600g manjom bebom. zato niti nije mogao izac van.
ma ti njihovi uzv nisu tocni, uvijek postoje odstupanja.

I pridružujem se ovim trudnicama bez klime...iako, kad uđem u klimatizirani prostor skužila sam da mi je to još gore. Previše mi puše i smeta....sad mi jasno ono da su trudnice zahtjevne
Meni su noći najgore za izdržati. Najradije bi šetala po stanu nego ležala.
Da, da, 29.7. ujutro....Prvi put sam bila prije dva tjedna i vidjela kako to izgleda. Samo prijava i uzv kod ginekologice (ne desno, nego lijevo kad se uđe) mi je trajalo sat i pol. što mi je prelativno brzo prošlo. Sad me sve strah koliko će trajati kad će mi raditi i ctg i uzv i ginekol. pregled. A vrućeeee
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji