nenana, ja sam isto drugi tjedan u TA kod Košec, možda se i vidimo. :) Kako ću ja bez ultrazvuka do 40. tjedna kad sam zadnjih mjesec i pol svaka dva tjedna bila na ultrazvuku jer mi je beba mala pa je moja gin pratila je li sve ok s razvojem ... :/ Morat ću bar još jednom onda negdje drugdje na ultrazvuk...
Meni u TA mjere tlak, provjeravaju urin, gin pregled i otkucaje srca bebinog..zadnji puta su me slali na ctg..uzv su mi radili u 35tj i sada kada sam bila gore 2 dana..ali u TA mi nisu radili niti su me slali igdje da ga napravim..
novamama termin mi je 10.08. ali cu ici na carski izgleda. kojim danima ides na kontrole?
ivaaaa da, ja sam te pitala za brusnicu. nisam si ju kupila jer ipak nismo isli u city. rekla mi je dr da mi nece davatr nikakav antibiotik za enterococus. rekla je da jedini koji bi mogla dat u trudnoci bi me morala hospitalizirat jer ga trebam primat intravenozno, a posto mi je kraj trudnoce i na porodu cu dobit antibiotik zbog streptokoka koji sam imala onda da nema smisla me maltretirat.
lilili77 cestitke na velikom momku!
ja danas bila na pregledu. reko je dr da je bebac vec sad mali medo i dobila sam uputnice za ekg, vadenje krvi, urin i anesteziologa. to sve trebam obaviti do srijede kad idem opet na pregled pa cemo valjda dogovorit termin za carski. jako se veselim jer mi je svaki dan sve teze, iako sam dobila svega 5 kg u trudnoci, zadnjih tj dana sam izgubila kilu. nocima vec ne spavam, znojim se abnormalno bezobzira na klimu koja cijelu noc radi.
sta se tice robice za izlazak, ja sam malom pripremila gegice bez rukava (pamucne) i ispod pamucnu majcu na dugi rukav. pripremila kapicu i tanku dekicu. sjedalica i to je to.
e da, i spotali su me da premalo pijem tekucine. sto je i istina. rekli su da moram minimalno 3l tekucine dnevno popit, a ja valjda jedva 1 popijem.
Saabby, jel zbog velicine bebe vec dogovarate carski ili? Vidim da si 37 tt....kolika je beba
Mamatobe, koliko je beba manja. Jesi to isla kod privatnice...vjerujem da bi te i ovdje pogledali ako postoje razlozi za to...sad recimo 2 tjedna odstupanja je recimo normalno, za to sigurno ne bi provjeravali...a ako to naglasis, mozda i pogledaju 😉
Jasmina mi smo se odlucili za merkur...meni je rekao da sa 35tt da je beba oko 2600...i onda sam na proslom pregledu rekla da nismo dugo radili utzv i da me zanima koliki je sad...pa me narucila onda za sutra ako do tad ne rodim hahaha....meni vec pomalo smijesno jer imam osjecaj da necu bas tak skoro a tak sam to htjela
...molim Te za malo sreće....
Sortiraj odgovore
Najstariji