Mi danas prvi put u TA Vinogradskoj...sad mi je dr.Tuckar definirao moj termin, i objasnio mi da bez obzira sta je beba razvijena za 38tt, i sta je prije dva tjedna imao 3020 g, da se drze prve uzv biometrije kad je trudnoca kasnila 12 dana i rekao da mi je termin 16.8.a ne 4.8.!! Joooj zamislite kako se meni to sad dugo cini, pa to je skoro mjesec dana jos. Vec imam 22 kg+, vec me stomak priteze, velika sam, jedva se gegam, ne mogu izlazit vani, i u 9 navecer se srusim skoro ako izidjem, nego ako je nuzda bas da moram iz stana nosim vodu pa se zalijevam po vratu i celu....a da ne kazem da sad bebe dobivaju u prosjeku 250-300 g/tjedno...sad bi trebao imati negdje 3,5 kg po tome a jos skoro 4 tjedna imam....nekako me sokira to.
Mazem medicu al izgleda djabe haha osim sta me prvi put taj pregled nije ni najmanje bolio...zatvorena skroz. Osim neke stolice/ciscenja i mucnine nemam nikakvih simptoma.
Danas me pregledao dr.Tuckar, za njega sam cula da je odlican, medju najboljima tamo, i on radi jos sljedeci tjedan a onda ide na GO. Tada se vraca dr.Vesna Kosec, koja je Voditelj Zavoda za porodnistvo. Tako da naravno da su tu i izmjenjuju se....jos sam cula da je super Drazen Butorac i doktorica Rudman...ima jos jedno prezime, Sabolovic-Rudman, tako nesto...
Cestitke Liliiii
Curke,vi koje mislite u dugim rukavima nosit bebu kući razmislite...otpust iz rodilišta je ugl po najvećem suncu,mi smo u 13h otpušteni.a klimu u autu nam nisu preporučili da ju palimo,a ako i da onda skroz malo,rekli su da nam je sigurnije rashladiti auto,stišat klimu i onda bebu staviti da se nenahladi...i ja sam svoju curku iznjela u dugom i bila je to velika pogreška,curka je bila mokra kolko joj je vruće bilo.ja vam savjetujem kratku robicu bez kapice i dekice,uzmite si samo tetra pelene da ih pokrijete ako bude potrebno...
I da,i od mene sve pohvale osoblju Vinogradske,a pogotovo babici koja me poradala,mislim da se zove Irina.zena se toliko trudila,tjesila me ,ohrabrivala,nasmijavala...svima vam želim da imate takvu babicu na porodu
Bas je lijepo citati pohvale za Vinogradsku, ja idem u TA sljedeći tjedan, biti ću taman 35t a idem kod Košec, a sad samo pohvale, samo pitanje je tko ce me zapasti kao dežuran na porodu...ali čula sam da neki i naručuju na porod?
Sortiraj odgovore
Najstariji