baš se nedaju te naše bebice..sve žele dogurati tih 40tj..ja sutra idem na kontrolu pa ću vidjet što kažu..razmišljam da odem kupiti u ljekarnu onaj čaj od lista maline i popit koju čašu, navodno potiče trudove..susjedi mojoj pomoglo ali ne znači da će i meni..
Uspavale se. Kazem vam cure, s prvom promjenom vremena bice navala. Past ce sve od 36-40 tjedna i u rodilistima ce nas po hodnicima porađat
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Ma ljudi su baš nekulturni sa tim zapitkivanjem i komentiranjem kad će i da li je. Kao da im ne bi javili da se dogodilo?!
Ja sam nekako tu komunikaciju sa vanjskim svijetom zahvaljujući mirovanju prebacila na okolinu pa se nitko od npr.rođaka i poznanika ni ne usudi mene gnjaviti sa takvim glupostima, a muž je dosta zatvoren tip pa njega i kad pitaju ne saznaju puno.
Bebily, dobra si. Ja se još navikavam na ideju da je vrijeme za rađanje došlo tako da mi poticanje i požurivanje male još uvijek nije atraktivno.
ja sam cijelu trudnoću govorila da bi voljela roditi u 38tj a budući da sam to već prešišala onda bi ju sada ''istjerala'' van kakva sam NEmajka haha..a izać mora svakako tako da bi rađe dan prije nego tri poslije
E, ne bih ni ja da bude poslije. Do kraja ovog tjedna početi ću i ja sa "istjerivanjem" male podstanarke.
A ti i tvoja beba napravite lijepo kompromis i neka se rodi u naredna dva dana. Biti će prije termina, a pošto se njoj ne žuri neće biti ni prerano.
Joj, kad pomislim da ću uskoro gledati i dirati bebina stopala.
Kachi da..mala stopala i male prstiće i miris male bebice...nema ništa ljepše..sad će one jedna za drugom
Kako sam prvi put rodila ranije a sad bila otvorena od 34. Tjedna nisam se psihički pripremila da bi mogla dočekati termin. Nekako sam priželjkivali da mi dijete bude horoskopski lav ali nisam vjerovala da ću izdržati toliko... a sad evo čini mi se da nikad neću dočekati.
Sortiraj odgovore
Najstariji