Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    21. Srpanj 2015. 20:44

Osim mene, ja nemam klimu, mozete mislit na sta mi lice dani i noci :/

Na rubu sam da izvedem neki indijanski ples prizivanja kise. Cvrci i po noci cvrce..

Bila danas na pregledu. 3.5 cm otvorena, beba 3600-3700..cekam svaki dan, zrela beba i zrela mama...za 2 dana ctg ako ne rodim.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Tinčica3
    21. Srpanj 2015. 22:47

Hellooooou

Mi danas bili na pregledu.
    Opet bez uzv-a :(
    Ali smo se prikopcali na ctg i sve je ok. Sljedeci utorak ponovo pregled ovaj puta sa uzv-om pa da napokon vidim koliki mi je mali :)

Osim ovih vrucina, ubijaju me laznjaci. Mene to bas dobrano boli! Toliko da sam danas u sred trgovine morala čučnuti i cekati dok ne prodje. A prodje mi cim se umirim. I ta bol nekako dugo traje, 15-20 min. Uzas. Ko zesca menga.

Znaci ne idem vise nigdje. Danas sam napokon kupila sve za bolnicu. Sutra cu to posloziti i sve mi je onda napokon spremno.

Nekako je zadnjih par dana zatisje sa bebama. Bas me zanima koja je sljedeca :) 

Drz'te se mamike, jos malo...

Pandora4
    21. Srpanj 2015. 23:29

I ja pokušavam preživjeti bez klime. zadnjih tjedan dana ima nešto što me muči više od vrućine... nesnošljiv svrab i osip po cijelom tijelu! Tuširam se valjda 10 puta dnevno :(
    Osim toga zadnja dva dana imam lažne trudove ali fora je da me niti najmanje ne boli. Osjetim da je stomak stvrdnut minutu dvije i to je to. 
    Više me strah kako će mala izdržati ove vrućine kad se rodi.. ovako ludim samo ja, a uskoro ćemo zajedno! 

Tinčica3
    22. Srpanj 2015. 00:03

Mozda ste vec komentirale, ali ne da mi se sad to traziti. U cemu cete iznjeti bebu iz rodilista? Mislim na odjecu? mene je strah tih vrucina.

Pandora4
    22. Srpanj 2015. 00:13

ja sam se neki dan raspametila od mozganja o tome i odlučila ipak na duge rukave. tih 15 minuta joj neće smetati... ( http://i58.tinypic.com/120m03t.jpg )

Tinčica3
    22. Srpanj 2015. 00:16

I dugo na nogama? Kao odjelce ili posebno bodi i nesto za donji dio? A Carapice? Kapice? Nisam pametna. U jastuk ili jaje? Dekica neka frotirna ili ne?

Pandora4
    22. Srpanj 2015. 00:22

ja ću samo ova dva ružičasta odjevna predmeta na slici. Stavit ćemo ju u jaje i prekriti nekom plahticom ili gazom (čisto da prekrijem jaje od bolnice do auta da nije direktno na suncu). Čarapice neću, mislim da će ovo biti sasvim dovoljno. Ponijeti ću i kapicu onu najobičniju, pamučnu, pa ću procijeniti na licu mjesta..
    Bilo me strah i da ovo ne bude previše s obzirom na temperature koje haraju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI