Pozdrav trudnice! Ima li koja da je termin kraj 8. mjeseca početak 9.tog? 😊
CUUuu, odakle sa Peljesca? Ja sam rodom Trpanjka, sad zivim u ZG. Mozda se i znamo
Lollypop, sta da kazem na te glupe komentare...ako mi ne mozes pomoc, majke ti, ne odmazi mi
Idem sutra na pregled, propitat cu ih ako budem imala priliku, sad vec imam par prezimena za koja sam cula (Mamatobe i Bebily, pisem sutra utiske...)
Moj doktor na godišnjem tako da nema pregleda za ova dva tjedna.
Noći jedino preživaljvamo sa klimom, inače ne znam što bi.
Osim mene, ja nemam klimu, mozete mislit na sta mi lice dani i noci :/
Na rubu sam da izvedem neki indijanski ples prizivanja kise. Cvrci i po noci cvrce..
Bila danas na pregledu. 3.5 cm otvorena, beba 3600-3700..cekam svaki dan, zrela beba i zrela mama...za 2 dana ctg ako ne rodim.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Hellooooou
Mi danas bili na pregledu.
Opet bez uzv-a :(
Ali smo se prikopcali na ctg i sve je ok. Sljedeci utorak ponovo pregled ovaj puta sa uzv-om pa da napokon vidim koliki mi je mali :)
Osim ovih vrucina, ubijaju me laznjaci. Mene to bas dobrano boli! Toliko da sam danas u sred trgovine morala čučnuti i cekati dok ne prodje. A prodje mi cim se umirim. I ta bol nekako dugo traje, 15-20 min. Uzas. Ko zesca menga.
Znaci ne idem vise nigdje. Danas sam napokon kupila sve za bolnicu. Sutra cu to posloziti i sve mi je onda napokon spremno.
Nekako je zadnjih par dana zatisje sa bebama. Bas me zanima koja je sljedeca :)
Drz'te se mamike, jos malo...
I ja pokušavam preživjeti bez klime. zadnjih tjedan dana ima nešto što me muči više od vrućine... nesnošljiv svrab i osip po cijelom tijelu! Tuširam se valjda 10 puta dnevno :(
Osim toga zadnja dva dana imam lažne trudove ali fora je da me niti najmanje ne boli. Osjetim da je stomak stvrdnut minutu dvije i to je to.
Više me strah kako će mala izdržati ove vrućine kad se rodi.. ovako ludim samo ja, a uskoro ćemo zajedno!
Mozda ste vec komentirale, ali ne da mi se sad to traziti. U cemu cete iznjeti bebu iz rodilista? Mislim na odjecu? mene je strah tih vrucina.
Sortiraj odgovore
Najstariji