Pozdrav svima,
nisam baš česta na forumima....ali, morala sam vidjeti ima li još trudnica kojima vrućine ne daju spavati :)
Ovo je neizdrživo!
Saabby, ja ću na Sv. Duh isto...sredinom 8. termin. Kada je tebi termin?
Moj muž je zadnja 3ipo tjedna na 300 km udaljenosti od mene - ja u Splitu on na Pelješcu.
Danas dolje ogroman požar još uvijek izvan kontrole. Promet u blokadi, nema struje. Kaže on ljube molim te nemoj danas rodit...
Moj muž je zadnja 3ipo tjedna na 300 km udaljenosti od mene - ja u Splitu on na Pelješcu.
Danas dolje ogroman požar još uvijek izvan kontrole. Promet u blokadi, nema struje. Kaže on ljube molim te nemoj danas rodit…
Morali bi malom dat ime Vatroslav! Zapravo, s obzirom na temperature, svima bi se bebe tako tribale zvat
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

CUUuu, odakle sa Peljesca? Ja sam rodom Trpanjka, sad zivim u ZG. Mozda se i znamo
Lollypop, sta da kazem na te glupe komentare...ako mi ne mozes pomoc, majke ti, ne odmazi mi
Idem sutra na pregled, propitat cu ih ako budem imala priliku, sad vec imam par prezimena za koja sam cula (Mamatobe i Bebily, pisem sutra utiske...)
CUUuu, odakle sa Peljesca? Ja sam rodom Trpanjka, sad zivim u ZG. Mozda se i znamoLollypop, sta da kazem na te glupe komentare…ako mi ne mozes pomoc, majke ti, ne odmazi mi
Idem sutra na pregled, propitat cu ih ako budem imala priliku, sad vec imam par prezimena za koja sam cula (Mamatobe i Bebily, pisem sutra utiske…)
I ja iz Trpnja samo živim u Orebić u. Muž ki je iz Splita pa sam sad tu u svekrve dok čekam porod. A kako se predivan djevojački?

Moj doktor na godišnjem tako da nema pregleda za ova dva tjedna.
Noći jedino preživaljvamo sa klimom, inače ne znam što bi.
Moj doktor na godišnjem tako da nema pregleda za ova dva tjedna.
Noći jedino preživaljvamo sa klimom, inače ne znam što bi.
Vidim da je svima tako, ali ženice još malo pa će biti gotovo. Ako smo mogli izdržati 9 mjeseci možemo i ovo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji