Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • novamama2
    21. Srpanj 2015. 15:38

Pozdrav svima,
    nisam baš česta na forumima....ali, morala sam vidjeti ima li još trudnica kojima vrućine ne daju spavati :)
    Ovo je neizdrživo!

Saabby, ja ću na Sv. Duh isto...sredinom 8. termin. Kada je tebi termin?

CUUuu
    21. Srpanj 2015. 17:04

Moj muž je zadnja 3ipo tjedna na 300 km udaljenosti od mene - ja u Splitu on na Pelješcu. 
    Danas dolje ogroman požar još uvijek izvan kontrole. Promet u blokadi, nema struje. Kaže on ljube molim te nemoj danas rodit...

Lollypop
    21. Srpanj 2015. 20:47

CUUuu

Moj muž je zadnja 3ipo tjedna na 300 km udaljenosti od mene - ja u Splitu on na Pelješcu. 
    Danas dolje ogroman požar još uvijek izvan kontrole. Promet u blokadi, nema struje. Kaže on ljube molim te nemoj danas rodit…

Morali bi malom dat ime Vatroslav! Zapravo, s obzirom na temperature, svima bi se bebe tako tribale zvat 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

nenana
    21. Srpanj 2015. 17:53

Pozdrav trudnice! Ima li koja da je termin kraj 8. mjeseca početak 9.tog? 😊

Veri
    21. Srpanj 2015. 21:58

nenana

Pozdrav trudnice! Ima li koja da je termin kraj 8. mjeseca početak 9.tog? 😊

Ima :-) meni termin 06.09

curica2
    22. Srpanj 2015. 10:46

Ej..meni je termin 26.8.  kako se ti nosis sa ovim vrucinama? 

Ivaaaa
    21. Srpanj 2015. 18:41

CUUuu, odakle sa Peljesca? Ja sam rodom Trpanjka, sad zivim u ZG. Mozda se i znamo 
    Lollypop, sta da kazem na te glupe komentare...ako mi ne mozes pomoc, majke ti, ne odmazi mi 
    Idem sutra na pregled, propitat cu ih ako budem imala priliku, sad vec imam par prezimena za koja sam cula (Mamatobe i Bebily, pisem sutra utiske...)

CUUuu
    22. Srpanj 2015. 14:43

Ivaaaa

CUUuu, odakle sa Peljesca? Ja sam rodom Trpanjka, sad zivim u ZG. Mozda se i znamo Lollypop, sta da kazem na te glupe komentare…ako mi ne mozes pomoc, majke ti, ne odmazi mi 
    Idem sutra na pregled, propitat cu ih ako budem imala priliku, sad vec imam par prezimena za koja sam cula (Mamatobe i Bebily, pisem sutra utiske…)

I ja iz Trpnja samo živim u Orebić u. Muž ki je iz Splita pa sam sad tu u svekrve dok čekam porod.  A kako se predivan djevojački?

• Beba16
    21. Srpanj 2015. 18:52

Moj doktor na godišnjem tako da nema pregleda za ova dva tjedna.
    Noći jedino preživaljvamo sa klimom, inače ne znam što bi.

Beba16
    21. Srpanj 2015. 18:52

Beba

Moj doktor na godišnjem tako da nema pregleda za ova dva tjedna.
    Noći jedino preživaljvamo sa klimom, inače ne znam što bi.

Vidim da je svima tako, ali ženice još malo pa će biti gotovo. Ako smo mogli izdržati 9 mjeseci možemo i ovo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI